Blog entry by Charmain Tom

Anyone in the world

προώθηση ιστοσελίδων Την πρώτη απόφαση αναστολής της αφαίρεσης του δικαιώματος συνταγογράφησης και διακοπής της σύμβασης κέρδισε δικαστικά μία γιατρός του ΕΟΠΥΥ......

Δικαίωση γιατρού για υπερσυνταχογράφηση προώθηση ιστοσελίδων Είχε διακοπεί η σύμβασή της με τον ΕΟΠΥΥ

Την πρώτη απόφαση αναστολής της αφαίρεσης του δικαιώματος συνταγογράφησης και διακοπής της σύμβασης κέρδισε δικαστικά μία γιατρός του ΕΟΠΥΥ.

Ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ είχε αποφασίσει ότι η γιατρός και ακόμη 58 συνάδελφοί της έχουν υπερσυνταγογραφήσει φάρμακα. Γι' αυτό και τους διέκοψε τη σύμβαση με το Ταμείο, αλλά παράλληλα τους αφαίρεσε και το δικαίωμα συνταγράφησης. Το δικαστήριο αποφάσισε πως η απόφαση δεν ήταν στηριγμένη σε επαρκή στοιχεία.

Στη Δικαιοσύνη έχουν προσφύγει για τον ίδιο λόγο ακόμη 19 γιατροί.

προώθηση ιστοσελίδων προώθηση ιστοσελίδων Φάρμακα σε ανασφάλιστους και απόρους

Ανακοινώθηκε στο υπουργείο υγείας, ιστοσελιδεσ κατασκευη Βολος η συνεργασία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ), e shop κατασκευη Βολος του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) της Αρχιεπισκοπής και του υπουργείου υγείας, σχεδιασμοσ λογοτυπων Βολος με στόχο τη δημιουργία τράπεζας φαρμάκου για τους ανασφάλιστους και τους άπορους.

Ο υπουργός υγείας, Α. Γεωργιάδης, προώθηση ιστοσελίδων δωρεαν Βολος αναφερόμενος στη δημιουργία τράπεζας φαρμάκου, τόνισε ότι από τους 34.000 πολίτες που έχουν κάνει αιτήσεις για να ενταχθούν σ΄ αυτό το πρόγραμμα βοήθειας, προωθηση προιοντων Βολος έχουν εγκριθεί μέχρι σήμερα 10.500.

Ο στόχος του προγράμματος είναι να διατίθενται δωρεάν και φάρμακα λίγους μήνες από την ημερομηνία λήξης τους και εκτιμάται, όπως είπε ο πρόεδρος του ΣΦΕΕ κ. Φρουζής, στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού ότι θα συγκεντρώνονται κάθε χρόνο περίπου 900.000 φάρμακα, τα οποία θα διατίθενται αφού προηγουμένως έχουν ελεγχθεί από τον ΕΟΦ.

Μετά από επίμονες ερωτήσεις δημοσιογράφων για το νέο νομοσχέδιο για το φάρμακο, η συζήτηση άνοιξε και για το θέμα των γενοσήμων.

Όπως έγινε γνωστό, seo για eshop Βολος το υπουργείο υγείας προτίθεται να μειώσει περισσότερο τις τιμές των γενοσήμων και να δώσει κίνητρα σε γιατρούς και φαρμακοποιούς, ώστε να αυξηθεί η χρήση τους και να αγγίξει το 60%, seo ιστοσελίδων Βολος ενώ δεν αποκλείσθηκε το ενδεχόμενο να ενθαρρυνθούν και οι ασφαλισμένοι να τα χρησιμοποιούν.

Όπως ανέφερε ο υπουργός υγείας «δεχόμαστε κριτική από την τρόικα για τη χαμηλή συμμετοχή (25%) των ασφαλισμένων στο φάρμακο όταν στην Πορτογαλία η συμμετοχή είναι 38%. Παρότι έχει τεθεί, είναι ένα θέμα που δεν συζητάμε».

Τα γενόσημα φάρμακα ελέγχονται από τον ΕΟΦ και το ποσοστό που κρίνονται ακατάλληλα είναι μόλις 4%, όσο και στα πρωτότυπα, είπε.

Όπως τόνισε, εξάλλου, πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης «εμείς δεν διαφωνούμε με τη χρήση γενοσήμων αρκεί τα φάρμακα αυτά να ελέγχονται και να είναι ασφαλή για τους πολίτες».

Σημειώνεται ότι πριν ο υπουργός υγείας μιλήσει για το θέμα των γενοσήμων στη συνέντευξη Τύπου, προκλήθηκε ένταση μεταξύ δημοσιογράφων, του Α. Γεωργιάδη και του προέδρου του ΙΣΑ, εταιρεια seo Βολος επειδή οι εκπρόσωποι του Τύπου επέμεναν ο υπουργός υγείας να μιλήσει για τα γενόσημα.

Ο κ. Γεωργιάδης μεταξύ σοβαρού και αστείου είπε στους δημοσιογράφους ότι είναι «γκρινιάρηδες» και κάνουν σαν στρουμφάκια, συμπληρώνοντας ότι στο εξωτερικό οι δημοσιογράφοι δεν συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο.

Ο Γ. Πατούλης, μετά από επίμονες ερωτήσεις δημοσιογράφων, τους αποκάλεσε «ανακριτές».

Άδωνις: δημιουργια λογοτυπου Βολος «Δε μιλάμε για ληγμένα φάρμακα»

«Λήγουν σε έξι μήνες» τόνισε ο υπουργός υγείας, καθώς η χθεσινή ανακοίνωση του αντιμετωπίστηκε με δυσπιστία από τους πολίτες

Διευκρινίσεις σχετικά με τα δωρεάν φάρμακα που πρόκειται να διατεθούν σε ανασφάλιστους και άπορους έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Η χθεσινή ανακοίνωση του υπουργού υγείας για το πρόγραμμα που πρόκειται να ξεκινήσει από τον Οκτώβριο αντιμετωπίστηκε με δυσπιστία από τους πολίτες, καθώς δημιουργήθηκε αμέσως η εντύπωση ότι πρόκειται για ληγμένα φάρμακα. Ο Άδωνις Γεωργιάδης όμως μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισε ότι όχι μόνο δεν πρόκειται για ληγμένα φάρμακα, αλλά η ημερομηνία λήξης τους είναι σε έξι μήνες.

Ανέφερε μάλιστα ότι πρόκειται ως επί το πλείστον για ακριβά φάρμακα τα οποία θα μπορούν να προμηθεύονται οι δικαιούχοι από τα ιατρεία με voucher.

προώθηση ιστοσελίδων

source: http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/606269/dikaiosi-giatrou-gia-upersudahografisi/

προώθηση ιστοσελίδων…