Blog entry by Gilberto Galloway

Anyone in the world

ΤΖΑΚΙΑ ΒΟΛΟΣ Νέα τριήμερη απεργία για Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή έχουν εισηγηθεί στην ομοσπονδία τους οι διοικητικοί υπάλληλοι του πανεπιστημίου Αθηνών, οι οποίοι αύριο θα πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση προκειμένου να......

Προς νέα απεργία οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΕΚΠΑ ΤΖΑΚΙΑ ΒΟΛΟΣ Αύριο αποφασίζουν οι εργαζόμενοι στο ΕΜΠ

Νέα τριήμερη απεργία για Τετάρτη, τζακια ελευθερησ τοποθετησησ βολος Πέμπτη και Παρασκευή έχουν εισηγηθεί στην ομοσπονδία τους οι διοικητικοί υπάλληλοι του πανεπιστημίου Αθηνών, ενεργειακο τζακι γωνιακο βολος οι οποίοι αύριο θα πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση προκειμένου να εξετάσουν την πρόταση των πέντε σημείων του υπουργείου Παιδείας για τη διοικητική αναδιάρθρωση των πανεπιστημίων.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, τζακι με πετρα βολος η σημερινή γενική συνέλευση του συλλόγου ακυρώθηκε, τζακι με υγραεριο βολος μετά την προσφυγή του Δημοσίου στη Δικαιοσύνη, με το αίτημα να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η 48ωρη απεργία που πραγματοποιούν οι υπάλληλοι σήμερα και αύριο.

Γενική συνέλευση πραγματοποιούν αύριο και οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΕΜΠ, κατά τη διάρκεια της οποίας θα καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους σε ό,τι αφορά τις κινητοποιήσεις τους.

Είναι εξαιρετικά πιθανό η πλάστιγγα να γείρει υπέρ της συνέχισης της απεργίας, καθαρισμα τζακιου πυροτουβλα βολος με δεδομένη και τη θέση της Συγκλήτου του ΕΜΠ, ότι το Ίδρυμα βρίσκεται σε ουσιαστική αδυναμία λειτουργίας εξαιτίας της διαθεσιμότητας.

ΤΖΑΚΙΑ ΒΟΛΟΣ Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών - Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Μέρλιν

Στόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork" allowfullscreen="" webkitallowfullscreen="" mozallowfullscreen="" style="width: 640px; height: 480px;" itemprop="video" itemscope="" itemtype="http://schema.org/VideoObject" frameborder="0" height="480" width="640">

<span itemprop="name" content="Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο"></span>

<span itemprop="description" content=""></span>

<span itemprop="duration" content=""></span>

<span itemprop="thumbnail" content=""></span>

<span itemprop="width" content="640"></span>

<span itemprop="height" content="480"></span>

prok1.jpg

prok2.jpg

prok3.jpg

prok4.jpg

ΤΖΑΚΙΑ ΒΟΛΟΣ ΑΠΘ: Αδυναμία εγγραφών πρωτοετών φοιτητών

Λόγω των επαναλαμβανόμενων 48ωρων απεργιών του Διοικητικού Προσωπικού του πανεπιστημίου, οι γραμματείες των Τμημάτων βρίσκονται σε αδυναμίΑριστοτέλειου πανεπιστημίου ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης ( ΑΠΘ) ανακοινώθηκε ότι, εξαιτίας των επαναλαμβανόμενων 48ωρων απεργιών του Διοικητικού Προσωπικού του πανεπιστημίου, οι γραμματείες των Τμημάτων βρίσκονται σε αδυναμία διεκπεραίωσης των εγγραφών των πρωτοετών φοιτητών.

Για τον λόγο αυτό, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις του ΑΠΘ, προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά.

ΤΖΑΚΙΑ ΒΟΛΟΣ

source: http://www.newsbeast.gr/greece/ekpaideusi/arthro/612849/pros-nea-apergia-oi-dioikitikoi-upalliloi-tou-ekpa/

ΤΖΑΚΙΑ ΒΟΛΟΣ…