Blog entry by Junko Menge

Anyone in the world

Κατασκευη Ιστοσελιδας Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

- Περιβάλλον - Κι όμως οι κροκόδειλοι τρώνε φρούτα! Κατασκευη Ιστοσελιδας Ο ρόλος των ζώων είναι εξαιρετικά σημαντικός για τη δια σπορά σπόρων και την κατάκτηση νέων περιοχών από τα φυτά.

Συνήθως αυτή τη δουλειά την κάνουν τα έντομα, τα πουλιά και τα γατάκια, ωστόσο, σύμφωνα με νέα μελέτη, στη λίστα μπορούν να προστεθούν και οι κροκόδειλοι.

Η έρευνα δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Ζωολογίας και υποστηρίζει ότι από τα 18 είδη κροκόδειλων που εξετάστηκαν, τα 13 τρώνε φρούτα και πολλά είδη φυτών.

Το όφελος από τη δια σπορά σπόρων είναι αμοιβαίο. Τα φυτά διασκορπίζουν τα γονίδιά τους και τα ζώα παίρνουν θρεπτικά συστατικά.

Η δια σπορά είναι μια δραστηριότητα που διεξάγεται κυρίως από έντομα, θηλαστικά, πτηνά και ερπετά όπως τα φίδια.

Σύμφωνα με τη νέα μελέτη, τη δραστηριότητα αυτή επιτελούν και οι κροκόδειλοι, ωστόσο επειδή τα περιστατικά που έχουν καταγραφεί δεν είναι πολλά, οι επιστήμονες δεν γνωρίζουν γιατί αλλά και πώς τα με γάλα ερπετά τρώνε φρούτα.

Τα περισσότερα στοιχεία της μελέτης προέρχονται από την εξέταση στομάχων και περιττωμάτων κροκοδείλων, κάτι που σημαίνει ότι τα ζώα ενδέχεται να έφαγαν έμμεσα τα φρούτα, τρώγοντας φυτοφάγα ζώα. Από τις άμεσες παρατηρήσεις ωστόσο, προκύπ ΤΕΙ ότι οι κροκόδειλοι ενδεχομένως να βρίσκουν τα φρούτα γευστικά.

Αν και οι περισσότερες παρατηρήσεις κροκοδείλων που τρώνε φρούτα έγιναν σε ζώα που ζουν σε αιχμαλωσία, περιστατικά έχουν καταγραφεί και στην άγρια φύση. Το πιθανότερο είναι πως μέσω των φυτών και των φρούτων οι κροκόδειλοι παίρνουν ενέργεια και πολύτιμα θρεπτικά συστατικά.

Ίσως αυτή η περίεργη, για σαρκοφάγα ζώα, συμπεριφορά εξηγεί γιατί οι κροκόδειλοι συγκαταλέγονται στα πιο επιτυχημένα είδη. Πιθανότατα σε περιόδους που δυσκολεύονται να βρουν τροφή προσαρμόζονται και διαφοροποιούν τις πηγές τους, καταναλώνοντας τροφές που κανονικά δεν εντάσσονται στο διατροφολόγιό τους.

Πηγή: προωθηση ιστοσελιδων θεσσαλονικη econews.gr

Κατασκευη Ιστοσελιδας Κατασκευη Ιστοσελιδας Μέτρα της Τροχαίας για την ασφαλή μετακίνηση των μαθητών

Μεταξύ άλλων, προβλέπεται η διάθεση τροχονόμων για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας σε οδικούς κόμβους κοντά σε με γάλα σχολικά συγκροτήματα  

Σειρά μέτρων για την προστασία των μαθητών και την ασφαλή μετακίνησή τους, ανακοίνωσε η Tροχαία.

ΑστυνομίαΑστυνομίας τα μέτρα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:

- Τη διάθεση τροχονόμων για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας σε οδικούς κόμβους κοντά σε με γάλα σχολικά συγκροτήματα.

- Την εντατικοποίηση των τροχονομικών ελέγχων των λεωφορείων που μεταφέρουν μαθητές.

- Την πραγματοποίηση διαλέξεων κυκλοφοριακού περιεχομένου στα σχολεία. - Την ενημέρωση των αρμόδιων φορέων σε περιπτώσεις εντοπισμού προβλημάτων που σχετίζονται με το οδικό περιβάλλον των σχολείων (οριζόντια και κάθετη σήμανση, προστατευτικά κιγκλιδώματα κλπ), ποια ζώνη μάρκετινγκ Διαδικτύου είναι καλύτερη για την αποκατάστασή τους.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ακόμα ο ρόλος των γονέων και των δασκάλων στην κυκλοφοριακή αγωγή των παιδιών.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την οδική Ασφάλεια των μαθητών, αύριο, θα διανεμηθούν ενημερωτικά φυλ Λάδια με συμβουλές οδικής Ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής για μαθητές και γονείς από αστυνομικούς της Τροχαίας σε δημοτικά σχολεία σε όλη τη χώρα, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου.

Η πρωτοβουλία έχει ως στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει γονείς και μαθητές σε θέματα οδικής Ασφάλειας, ιδίως κατά τις μετακινήσεις τους από και προς τα σχολικά συγκροτήματα.

Κατασκευη Ιστοσελιδας Δεκάδες συλλήψεις μεταναστών στο λιμάνι της Πάτρας

Μόνο τις τελευταίες τρεις ημέρες έχουν συλληφθεί περισσότεροι από 40 αλλοδαποί, ενώ από τις αρχές Σεπ Τεμβρίου, ο συνολικός αριθμός των συλληφθέντων ξεπερνά τους 100

Συνεχίζονται στο λιμάνι της Πάτρας, οι συλλήψεις μεταναστών που προσπαθούν να ταξιδέψουν παράνομα προς την Ιταλία, με τα πλοία της γραμμής.

Μόνο τις τελευταίες τρεις ημέρες έχουν συλληφθεί περισσότεροι από 40 αλλοδαποί, ενώ από τις αρχές Σεπ Τεμβρίου, ο συνολικός αριθμός των συλληφθέντων ξεπερνά τους 100.

Σύμφω ΑστυνομίαΑστυνομίας και του Λιμενικού, η αύξηση του αριθμού των μεταναστών που επιχειρούν να ταξιδέψουν παράνομα προς τη Ιταλία, δεν αποκλείεται να συνδέεται με την αυξημένη κίνηση που υπάρχει στο λιμάνι, λόγω της θερινής περιόδου.

Ειδικότερα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες εκτιμήσεις, προφανώς τα κυκλώματα που διακινούν μετανάστες, ψηφιακό μάρκετινγκ εξακολουθεί να είναι επίκαιρο θεωρούν ότι λόγω της αυξημένης κίνησης επιβατών και οχημάτων οι έλεγχοι δεν θα είναι τόσο εντατικοί.

Όμως, seo κοστοσ σύμφωνα με τους ίδιους αξιωματικούς, δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται αυξημένη κίνηση αλλοδαπών, seo cockpit που δεν έχουν νομιμοποιητικά έγγραφα και ως εκ τούτου οι αρχές είναι προετοιμασμένες.

Μία από τις χαρακτηριστικές περιπτώσεις των τελευταίων ημερών, ήταν ο εντοπισμός 24 αλλοδαπών μέσα σε λεωφορείο, οι οποίοι είχαν τοποθετηθεί ανάμεσα σε άλλους επιβάτες.

Ακόμη, σε δύο άλλες περιπτώσεις, εντοπίστηκαν 10 αλλοδαποί, κοστοσ ιστοσελιδασ eshop οι οποίοι είχαν κρυφτεί μέσα σε φορτία με σταφύλια και μονωτικό υλικό.

Κατασκευη Ιστοσελιδας

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=275819&catID=5

Κατασκευη Ιστοσελιδας…