Blog entry by Ines Hennessey

Anyone in the world

Digital Marketing Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Πάμπλο Λάσο για δύο χρόνια ανακοίνωσε η Ρεάλ Μαδρίτης......

Τον έδεσε με… Λάσο Digital Marketing Ο Ισπανός θα παραμείνει στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2016

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Πάμπλο Λάσο Οδηγός για το Digital Marketing και οι Κορυφαίες Θέσεις Εργασίας στον Τομέα δύο χρόνια ανακοίνωσε η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ισπανός τεχνικός ανέλαβε τα ηνία της ομάδας το 2011 και την έχει οδηγήσει στην κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, Στρατηγικές για την Αύξηση της Απήχησης της Ιστοσελίδας σας ενός Κυπέλλου και δύο Σούπερ Καπ, Οδηγός για το Digital Marketing και οι Κορυφαίες Θέσεις Εργασίας στον Τομέα ενώ πέρσι έφτασε μέχρι τον τελικό της Ευρωλίγκας, όπου έχασε από τον Ολυμπιακό.

Φέτος υπό την καθ οδήγηση του 46χρονου προπονητή η « βασίλισσα» είναι αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις.

Πηγή: sport-fm.gr

Digital marketing Digital marketing Πικέ: Βελτιώστε την Ψηφιακή Παρουσία του Ξενοδοχείου σας «Ήμασταν σκλάβοι του τίκι-τάκα»

Ο Ζεράρντ Πικέ σε συνέντευξη του τάχθηκε υπέρ της αλλαγής στον τρόπο παιχνιδιού που προσπαθεί να φέρει στην Μπαρτσελόνα ο Τάτα Μαρτίνο, δηλώνοντας ότι η ομάδα ήταν σκλαβωμένη στο «τίκι-τάκα».

Ο Ζεράρντ Πικέ σε συνέντευξη του στον ιταλικό Τύπο τάχθηκε υπέρ της αλλαγής στον τρόπο παιχνιδιού που προσπαθεί να φέρει στην Μπαρτσελόνα ο Τάτα Μαρτίνο, Στρατηγικές για την Αύξηση της Απήχησης της Ιστοσελίδας σας δηλώνοντας ότι η ομάδα ήταν σκλαβωμένη στο «τίκι-τάκα».

«Τα τελευταία χρόνια είμαστε προπονητές μέσα από την ομάδα. Πριν τον Τίτο, Η FIFA Ανοίγει την Πλατφόρμα Ψηφιακών Συλλεκτικών για Συλλόγους και Ομοσπονδίες τον Πεπ και είχαμε παραμείνει στον ίδιο τρόπο παιχνιδιού σαν να ήμασταν σκλαβωμένοι», Στρατηγικές για την Αύξηση της Απήχησης της Ιστοσελίδας σας τόνισε ο διεθνής Ισπανός τεχνικός αμυντικός και συνέχισε:

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Digital marketing Φιγκερόα: "Να καταλήξουμε σε συμφωνία"

Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα έφτασε στην Αθήνα για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό, Βελτιώστε την Ψηφιακή Παρουσία του Ξενοδοχείου σας υπογραμμίζοντας ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας τους.

Εφόσον επέλθει οριστική συμφωνία, Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη Ενισχύει το Μάρκετινγκ Βάσει Δεδομένων ο Αργεντινός επιθετικός θα περάσε από ιατρικές εξετάσεις και εάν υπάρξουν θετικά αποτελέσματα θα υπογράψει νέο συμβόλαιο.

"Από τη στιγμή που είμαι εδώ, σημαίνει ότι είμαστε κοντά. Η δική μου η πρόθεση, αλλά και της ομάδας, είναι να καταλήξουμε σε συμφωνία. Υπάρχουν βέβαια κάποια πράγματα να διευθετηθούν, αλλά για αυτό ήρθα. Το συντομότερο δυνατό θέλω να ξεκινήσω προπονήσεις, για να ενσωματωθώ στην ομάδα και να μπω στις υποχρεώσεις της. Δεν έχω μιλήσει με τον προπονητή. Έχω μιλήσει με κάποιους παίκτες και έχω πληροφορηθεί την κατάσταση της ομάδας. Δεν νιώθω σαν μεταγραφή, καθώς εδώ έπαιζα και πέρυσι. Ουσιαστικά συνεχίζω".

Διαβάστε ακόμη

Περιφρούρηση της Λεωφόρου ζήτησε ο Αλαφούζος

Με Εργοτέλη ο Παναθηναϊκός στο κύπελλο

Digital Marketing

source: Η FIFA Ανοίγει την Πλατφόρμα Ψηφιακών Συλλεκτικών για Συλλόγους και Ομοσπονδίες http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/612058/ton-edese-me-laso/

Digital Marketing…