Blog entry by Jillian Grosse

Anyone in the world

Digital Marketing Σκληρός ο… ανταγωνισμός με Οδηγός για το Digital Marketing και οι Κορυφαίες Θέσεις Εργασίας στον Τομέα το PS4 - Σύμφωνα με ανακοίνωση της Sony την περασμένη εβδομάδα μέσα σε 24 ώρες διατέθηκαν Οδηγός Στρατηγικές για την Αύξηση της Απήχησης της Ιστοσελίδας σας για το Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη Ενισχύει το Μάρκετινγκ Βάσει Δεδομένων Digital Η FIFA Ανοίγει την Πλατφόρμα Ψηφιακών Συλλεκτικών για Οι 2 μεγαλύτεροι μύθοι για το SEO Συλλόγους και Στρατηγικές για την Αύξηση της Απήχησης της Ιστοσελίδας σας Ομοσπονδίες Marketing και οι Κορυφαίες Θέσεις Εργασίας στον Τομέα ένα εκατομμύριο κονσόλες

..."

Microsoft: Ένα εκατομμύριο Xbox One πωλήθηκαν μέσα σε 24 ώρες Digital Marketing

Σκληρός ο… ανταγωνισμός με το PS4 - Σύμφωνα με ανακοίνωση της Sony την περασμένη εβδομάδα μέσα σε 24 ώρες διατέθηκαν ένα εκατομμύριο κονσόλες

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι πούλησε πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα της νέας κονσόλας βίντεο-παιχνιδιών Xbox One την πρώτη ημέρα της παρουσίασης της στο ευρύ κοινό. Πρόκειται για ένα νέο ρεκόρ για τον γίγαντα της πληροφορικής στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η πώληση του Xbox One ξεκίνησε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς την Παρασκευή σε 13 χώρες, μεταξύ των οποίων η Γαλλία και οι Ηνωμένες Πολιτείες. Τα αποθέματα της νέας κονσόλας σύμφωνα με τη Microsoft βρίσκονται στο στάδιο της εξάντλησης στα περισσότερα καταστήματα λιανικής πώλησης σε όλο τον κόσμο. «Δουλεύουμε σκληρά Οδηγός για το Digital Marketing και οι Κορυφαίες Θέσεις Εργασίας στον Τομέα να κατασκευάσουμε περισσότερες κονσόλες», διαβεβαίωσε τους λάτρεις των βίντεο-παιχνιδιών ο Γιουσούφ Μεχντί αντιπρόεδρος του μάρκετινγκ για το Xbox One.

«Είμαστε ευγνώμονες για τον ενθουσιασμό των οπαδών του Xbox σε όλο τον κόσμο» σχολίασε ο ίδιος. «Δείτε χιλιάδες ενθουσιώδεις θαυμαστές κάνουν ουρά για να πάρουν το νέο Xbox One δείχνοντας την αγάπη τους για το παιχνίδι που είναι πραγματικά μια ξεχωριστή στιγμή για την ομάδα του Xbox» συμπλήρωσε.

Ο πρώτος που αγόρασε το νέο βίντεο-παιχνίδι ήταν ένας Νεοζηλανδός λόγω και της διαφοράς της ώρας στα καταστήματα που άνοιγαν ανά τον κόσμο ενώ σε πολλές πόλεις σε όλο τον κόσμο οι οπαδοί των βίντεο-παιχνιδιών συγκεντρώθηκαν σε καταστήματα ηλεκτρονικών για να είναι μεταξύ των πρώτων που θα πάρουν στα χέρια τους τη νέα συσκευή .

Η εμφάνιση του Xbox One, που είναι ο διάδοχος του Xbox 360, είναι το τελευταίο επεισόδιο στον αποκαλούμενο πόλεμο της κονσόλας που «διεξάγουν» οι τρεις μεγάλοι κατασκευαστές , η Microsoft, η Sony και η Nintendo, οι οποίες ανανεώνουν τις συσκευές τους. 

Η Sony άρχισε να πουλά το νέο PlayStation 4 την περασμένη εβδομάδα. Η εταιρεία ισχυρίστηκε πως ένα εκατομμύριο κονσόλες πωλήθηκαν σε 24 ώρες. Η εταιρεία ερευνών Gartner υπολόγισε πρόσφατα ότι η αγορά στην κατηγορία της κονσόλας παιχνιδιών θα έχει τζίρο 44 δισεκατομμύρια δολάρια φέτος και 49 δισεκατομμύρια δολάρια το επόμενο έτος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Digital marketing Digital marketing Χρηματιστήριο: Έπιασε τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης

Έπιασε και τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης με το τζίρο να ξεπερνά τα 120 εκατ. ευρώ

Με τους τρεις «σωματοφύλακες», τις τράπεζες Εθνική, Πειραιώς και Αlpha Bank, η αγορά έπιασε τις 1.000 μονάδες, καθώς μετά το χθεσινό ράλι 4% αλλά και τα πλούσια ραντεβού από το road show στο Λονδίνο, η στάση των επενδυτών έχει αλλάξει.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ο τζίρος που διακινούν οι τρεις κύριες τραπεζικές μετοχές αφού σε σύνολο 98 εκατ. ευρώ, τα 44 εκατ. ευρώ αφορούν  την Alpha Βank, την τράπεζα Πειραιώς και την Εθνική. Οι αποδόσεις των τραπεζικών μετοχών δεν είναι αμελητέες αφού η Πειραιώς απέδωσε ήδη έως 23%, η Εθνική έως 10% και η Alpha Bank 14%.

To Χρηματιστήριο, με την δραστηριότητα των ξένων στις τράπεζες,

έφερε τον Γενικό Δείκτη μέχρι και τις 1. 001 μονάδες με κέρδη 2,40% για

να υποχωρήσει αργότερα στις 991 μονάδες (+1,37%), με ΕλλάδαΕλλάδας στις αγορές. Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

Beyonce: Οι τελευταίες φωτογραφίες των διακοπών της

Μετά από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η Beyonce και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri της Ιταλίας

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα διακοπών στη Μεσόγειο η τραγουδίστρια Beyonce, ο σύζυγός της Jay Z και η μικρή τους κόρη Blue Ivy επέστρεψαν στο σπίτι τους και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στο Λος Αντζελες.

Η 32χρονη σταρ, η οποία γιόρτασε πάνω σε πολυτελές σκάφος, πριν από λίγες μέρες, τα 32α γενέθλιά της, φαίνεται πως ακόμα «βρίσκεται» στα υπέροχα μέρη που επισκέφτηκε το καλοκαίρι και για αυτό δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως για παράδειγμα τις φωτογραφίες που ανέβασε τις τελευταίες μέρες, που είναι από τον τελευταίο σταθμό των διακοπών της διάσημης οικογένειας. Μετά λοιπόν από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η τραγουδίστρια και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri.

Αυτό το καλοκαίρι είναι το πρώτο που η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε διακοπές με την 18 μηνών κόρη της.

article-2416479-1BB8F638000005DC-67_634x445.jpg

BTluigECYAArQD-.png

Digital Marketing

source: http://www.protothema.gr/technology/article/330862/microsoft-ena-ekatommurio-xbox-one-polithikan-mesa-se-24-ores/

Digital Marketing…