Blog entry by Johnie Stephen

Anyone in the world

Κατασκευη Ιστοσελιδας Απελπιστική είναι η κατάσταση που επικρατεί στις Φιλιππίνες μετά το φονικό πέρασμα του τυφώνα Χαϊγιάν, που σκότωσε 2.375 ανθρώπους στις......

Υπό το φόβο επιδημίας οι Φιλιππίνες Κατασκευη Ιστοσελιδας Νεκροί παραμένουν κάτω από τα ερείπια

Απελπιστική είναι η κατάσταση που επικρατεί στις Φιλιππίνες μετά το φονικό πέρασμα του τυφώνα Χαϊγιάν, που σκότωσε 2.375 ανθρώπους στις Φιλιππίνες, σύμφωνα με τον τελευταίο επίσημο απολογισμό.

Πολλά πτώματα παραμένουν κάτω από τα ερείπια στις περιοχές που καταστράφηκαν, λογότυπο μάρκετινγκ Διαδικτύου ενώ πολλοί νεκροί κείτονται στους δρόμους. Πολλοί από τους επιζώντες διαμαρτύρονται για τη δυσοσμία και φοβούνται για την πρόκληση επιδημιών, polylang seo yoast παρά τις διαβεβαιώσεις από τις υγειονομικές αρχές ότι είναι απίθανο να προκληθούν αρρώστιες από τα πτώματα.

Τα σωστικά συνεργεία σκάβουν στη λάσπη και τα ερείπια στην πόλη Τακλομπάν, πρωτεύουσα της επαρχίας Λέιτε για να εντοπίσουν και να ανασύρουν νεκρούς. Πολλοί νεκροί κείτονται στους δρόμους καθώς υπάρχει έλλειψη από τις ειδικές πλαστικές σακούλες μέσα στις οποίες τοποθετούνται τα πτώματα.

Δεκάδες θύματα αναμένεται να ενταφιαστούν σήμερα σε δυο ομαδικούς τάφους έξω από την Τακλομπάν. Στον έναν θα ταφούν τα πτώματα που έχουν αναγνωριστεί και στον άλλο εκείνα για τα οποία θα γίνει προσπάθεια να αναγνωριστούν μετά τη λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Στρατιώτες έχουν αρχίσει να διανέμουν με φορτηγά νερό και ρύζι στην πόλη Τακλομπάν όπου πεινασμένοι επιζώντες λεηλατούν σουπερμάρκετ και εμπορικά κέντρα.

Ο Εντουάρντο ντελ Ροζάριο, επικεφαλής της υπηρεσίας αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών των Φιλιππίνων δήλωσε ότι περισσότεροι διασώστες και προμήθειες είναι καθ' οδόν προς τις πληγείσες περιοχές, όχι μόνο προς την πόλη Τακλομπάν.

«Έχουμε ένα συγκεκριμένο σύστημα για τις επιχειρήσεις αρωγής, εμπειρία μάρκετινγκ στο Διαδίκτυο αλλά δεν ήμαστε προετοιμασμένοι για μια τόσο μεγάλη καταστροφή», τόνισε ο Ντελ Ροζάριο, σύμφωνα με τον οποίο αεροσκάφη έχουν αρχίσει ρίψεις τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης στις περιοχές στις οποίες δεν είναι εφικτή η πρόσβαση από ξηράς.

Η επικεφαλής των ανθρωπιστικών επιχειρήσεων του ΟΗΕ Βάλερι 'Ειμος παραδέχθηκε σήμερα, έξι ημέρες μετά την καταστροφή, ότι καθυστερεί πολύ η βοήθεια προς τους επιζώντες και εξέφρασε τη λύπη της για την εγκατάλειψη των απελπισμένων αυτών ανθρώπων.

«Πιστεύω ότι είμαστε όλοι αναστατωμένοι από το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην έκτη ημέρα και ότι δεν έχουμε καταφέρει να προσεγγίσουμε όλους τους ανθρώπους. Ελπίζω ότι εντός των 48 προσεχών ωρών, υπηρεσίεσ seo αυτό θα αλλάξει σημαντικά» τόνισε η 'Ειμος, η οποία παραδέχθηκε ότι η βοήθεια δεν έχει φθάσει ακόμα στις περιοχές στις οποίες υπάρχει άμεση ανάγκη.

Κατασκευη Ιστοσελιδας Κατασκευη Ιστοσελιδας Σε παύση ο δήμαρχος Ιθάκης για λόγους Δημοσίου συμφέροντος

Ο Γιάννης Κασσιανός είχε παραπεμφθεί στο πειθαρχικό για σειρά παραπτωμάτων όπως παράληψη υποβολής πόθεν έσχες και εμπλοκή του δήμου σε δικαστικές διαμάχες για δικά του χρέη  

Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, ο δήμαρχος Ιθάκης Γιάννης Κασσιανός παύτηκε από τα καθήκοντά του «για σοβαρούς λόγους Δημοσίου συμφέροντος».

Ο υπουργός Εσωτερικών αποδέχτηκε τη σχετική γνωμοδότηση του αρμόδιου Πειθαρχικού Συμβουλίου, στο οποίο είχε παραπεμφθεί ο 67χρονος δήμαρχος, και έκρινε ότι οι πράξεις του επέφεραν βλάβη στα συμφέροντα του δήμου.

Ο κ.Κασσιανός διKiaKiaristera.gr/">ΔΗΜΑΡχιακή θητεία, ενώ διατηρεί κατασκευαστική εταιρεία με έδρα στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας, Βουκουρέστι.

Στη σχετική ανακοίνωση, το υπουργείο Εσωτερικών αναφέρει πως ο κ. Κασσιανός παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο μετά από αιτιολογημένη έκθεση του ΓΓ της οικείας Αποκεντρωμένης Διοίκησης προκειμένου να απολογηθεί:

-Για αδικαιολόγητες απουσίες από το Δήμο Ιθάκης κατά το έτος 2011 (5 μήνες) και το 2012 (δύο μήνες),

-Για υποβολή ανακριβούς υπεύθυνης δήλωσης ως υποψήφιος δήμαρχος στις δημοτικές εκλογές του 2010,

-Για εμπλοκή του δήμου Ιθάκης σε δικαστικούς αγώνες με το Ελληνικό Δημόσιο για ατομικά χρέη αυτού προς το Δημόσιο με δηλώσεις αυτού και του Δήμου για λογαριασμό του, σε αναγκαστικές κατασχέσεις εις χείρας τρίτου της αντιμισθίας του, των ΔΟΥ Αγ. Δημητρίου και ΙΒ Αθηνών,

-Για αυθαίρετη δίωξη της Προϊσταμένης του Τμήματος Οικονομικών του Δήμου Ιθάκης, η οποία προέβη σε θετική δήλωση της αναγκαστικής κατάσχεσης της ΔΟΥ ΙΒ Αθηνών και τον υποβιβασμό της στη πολεοδομίαπολεοδομίας,

-Για την κατ’ αυτόν άσκηση ποινικής δίωξης για υπεξαγωγή εγγράφων και παράβαση καθήκοντος από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας,

-Για παράλειψη υποβολής δήλωσης πόθεν έσχες από την ανάληψη των καθηκόντων του και για τα έτη 2011 και 2012.

Τον περασμένο μήνα, ο κ. Κασσιανός είχε προβεί σε μία απίστευτη και μοναδική κίνηση στα ελληνικά χρονικά, καθώς ανήρτησε στην ιστοσελίδα του δήμου έγγραφο στο οποίο περιγράφει τα «προσόντα» που κατά τον ίδιο θα πρέπει να διαθέ ΤΕΙ ο επόμενος δήμαρχος του νησιού.

Κατασκευη Ιστοσελιδας Στα Σκόπια ο Νίμιτς για το θέμα της ονομασίας

Το απόγευμα η συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΓΔΜ – Αναμένεται να δει από κοντά και τον Γκρούεφσκι

Στα Σκόπια βρίσκεται ο Μάθιου Νίμιτς προκειμένου να συνομιλήσει με την πολιτική ηγεσία της γειτονικής χώρας, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για την εξεύρεση λύσης στο θέμα του ονόματος.

Ο ειδικός διαμεσολαβητής του ΟΗΕ θα παραμείνει στην ΠΓΔΜ για δύο ημέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων αναμένεται να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Νίκολα Γκρούεφσκι και τον υπουργό Εξωτερικών Νίκολα Πόποσκι.

Σήμερα το απόγευμα πάντως, ο κ. Νίμιτς θα δει από κοντά τον πρόεδρο της χώρας Γκιόργκι Ιβάνοφ, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του τελευταίου.

Ο κ. Νίμιτς μετέβη στα Σκόπια αμέσως μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Αθήνα.

Τη Δευτέρα συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος του παρουσίασε τις θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης για τις μέχρι σήμερα εξελίξεις, για την προοπτική των συνομιλιών, καθώς και για τις ιδέες και προτάσεις του δ ΕλλάδαΕλλάδας να συμβάλλει ενεργά στη συνέχιση της διαπραγματευτικής διαδικασίας.

Κατασκευη Ιστοσελιδας

source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/608235/upo-to-fovo-epidimias-oi-filippines/

Κατασκευη Ιστοσελιδας…