Blog entry by Sandy Heighway
σχολεσ χορου swing θεσσαλονικη - https://goldensteps-thessaloniki.gr/ATHENS-0000000019-scholes-chorou-swing-thessaloniki.html. ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο καλλιτέχνης David Foster, που έχει πραγματοποιήσει σπουδές αρχιτεκτονικής, έχει εξελίξει την τέχνη του πουαντιγισμού......
Ο «ζωγράφος» με το σφυρί και τα καρφιά! ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τα πορτραίτα του David Foster δεν φτιάχνονται με χρώματα και πινέλα
Ο καλλιτέχνης David Foster, που έχει πραγματοποιήσει σπουδές αρχιτεκτονικής, έχει εξελίξει την τέχνη του πουαντιγισμού, χρησιμοποιώντας αντί για χρώμα... καρφιά!
Ο πουαντιγισμός ή πουαντιλισμός, είναι η τεχνική ζωγραφικής με «τελίτσες» από χρώμα ή από μολύβι και στηρίζεται στην ψευδαίσθηση του ματιού όταν δέχεται επιρροή από τις κουκκίδες που βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση η μία με την άλλη.
Ο Foster δεν χρησιμοποιεί μολύβι ή πινέλο για τις δημιουργίες του, αλλά... σφυρί και καρφιά!
Με τα εργαλεία του έχει καταφέρει να αναπαράγει τις φωτογραφίες γνωστών προσωπικοτήτων, σχολεσ χορου παραδοσιακοι χοροι θεσσαλονικη όπως την βασίλισσα Ελισάβετ, τον Νέλσον Μαντέλα, την Marilyn Monroe και τους Beatles, αλλά και ζώα όπως άλογα και ελέφαντες.
Για να καταφέρει να φτιάξει το πορτραίτο της Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Αντρέα, χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει 30.000 καρφιά!
ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ένα ξενοδοχείο φτιαγμένο για το... Instagram!
Όταν τα social media επηρεάζουν ακόμα και τις ξενοδοχειακές μονάδες
Ένα νέο ξενοδοχείο εμπνευσμένο από φωτογραφίες που υπάρχουν στο Instasgram άνοιξε τις πόρτες του.
Το μοναδικό boutique ξενοδοχείο 1888 στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας έχει σχεδιαστεί έχοντας τους χρήστες του Instagram στο μυαλό, δηλαδή κάθε γωνία, κάθε λεπτομέρεια και κάθε στοιχείο του ξενοδοχείου έχει γίνει έτσι ώστε να θέλει ο επισκέπτης να το φωτογραφήσει και να το ανεβάσει στη συνέχεια στο λογαριασμό του στο Instagram.
Το ξενοδοχείο, σχολεσ χορου πανορμου θεσσαλονικη που «σε κάθε επίπεδό του έχει και μία διαφορετική άποψη», ενθαρρύνει τους επισκέπτες να βγάζουν φωτογραφίες τα έπιπλα, τα δωμάτια και τους λοιπούς χώρους και να τις δημοσιεύουν στο Instagram.
Και όσοι βγάλουν τις καλύτερες φωτογραφίες έχουν και δώρο: μια δωρεάν διανυκτέρευση στο 1888!
Ο χώρος είναι πολύ εντυπωσιακός. Μια γι γάντια ψηφιακή κορνίζα κρέμεται στο χώρο υποδοχής με μια περιστρεφόμενη ψηφιακή τοιχογραφία των φωτογραφιών του Instagram και ένα χώρο για να βγάζει ο επισκέπτης μία selfie φωτογραφία (φωτογραφία του εαυτού του δηλαδή), την ώρα που κάνει check in - οι καλύτερες εμφανίζονται στους τοίχους του ξενοδοχείου για να τις… θαυμάσουν και οι άλλοι!
Το πενταόροφο ξενοδοχείο, που πήρε το όνομά του (1888) προς τιμήν του έτους που η Kodak έβγαλε την πρώτη της φωτογραφική μηχανή, είναι διακοσμημένο με φωτογραφίες των επισκεπτών του από το Instagram, που σημαίνει ότι όσοι βγάλουν μια καλή φωτογραφία αφήνουν για πάντα το δικό τους στίγμα στο χώρο!
Τα δωμάτια ξεκινούν από 89 140 ευρώ το βράδυ, σχολεσ χορου ζειμπεκικο θεσσαλονικη αν και για όσους έχουν πάνω από 10.000 followers στο Instagram η διανυκτέρευση είναι δωρεάν!
Υπάρχει δωρεάν Wi-Fi, ενώ κάθε δωμάτιο διαθέ ΤΕΙ και ένα iPad που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο επισκέπτης.
Οι επισκέπτες έχουν επίσης την ευκαιρία να κερδίσουν μια επιπλέον δωρεάν διαμονή μέσω των μηνιαίων διαγωνισμών φωτογραφίας του ξενοδοχείου: έχεις την καλύτερη φωτογραφία; Μένεις άλλο ένα βράδυ δωρεάν!
Ο Paul Fischman, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ξενοδοχείων 8Hotels, είπε στο Mashable ότι το ξενοδοχείο θέλει να εξυπηρετεί και να ικανοποιεί τον σύγχρονο ταξιδιώτη.
Η πάλαια ποτέ αποθήκη μαλλιού έχε πλέον γίνει ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο αξίας 19.000.000 λιρών. Διαθέ ΤΕΙ 90 δωμάτια, σχολεσ χορου τουμπα συμπεριλαμβανομένου ενός ρετιρέ στον τελευταίο όροφο με θέα στην πόλη.
Ο Paul Fischmann είπε κλείνοντας: σχολεσ χορου hip hop θεσσαλονικη «Το 1888 διαθέ ΤΕΙ μια τόσο σύγχρονη αισθητική που νομίζαμε ότι νομίζουμε ότι καλύπτουμε και με το παραπάνω κάθε ταξιδιώτη που θέλει να πάρει μαζί του τις… αναμνήσεις από τη διαμονή του, χρησιμοποιώντας το smartphone του, σχολεσ χορου τιμεσ θεσσαλονικη αλλά και να μοιραστεί την εμπειρία του με τους φίλους του» .
ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Η «Οδύσσεια» του ιταλού δημοσιογράφου στη Συρία
Συνεχείς εξευτελισμούς υποστηρίζει ότι έζησε στη Συρία ο δημοσιογράφος που κρατήθηκε όμηρος επί 152 ημέρες
Τους καθημερινούς εξευτελισμούς που υπέστη επί 152 ημέρες αφηγήθηκε ο ειδικός απεσταλμένος της ιταλικής Εφημερίδας Λα Στάμπα Ντομένικο Κίρικο ο οποίος απήχθη τον Απρίλιο στη Συρία κι απελευθερώθηκε την περασμένη Κυριακή, τονίζοντας ότι ο ίδιος και ο Βέλγος συγκρατούμενός του Πιερ Πιτσινέν αντιμετωπίζονταν "σαν ζώα".Ο 62χρονος δημοσιογράφος, που επέστρεψε στην Ιταλία τη νύχτα της Κυριακής προς την Δευτέρα, αφηγείται σε πρώτο πρόσωπο σε ένα κείμενο που δημοσιεύεται σήμερα στο πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας και συνοδεύεται από πολλές φωτογραφίες.
Ο Κίρικο και ο Πιτσινέν μπήκαν στη Συρία στις 6 Απριλίου, με τη σύμφωνη γνώμη του Ελεύθερου Συριακού Στρατού. Απήχθησαν ενώ βρίσκονταν στα περίχωρα του Κουσέιρ, μιας πόλης κοντά στα σύνορα με το Λίβανο η οποία εκείνη την περίοδο πολιορκείτο από άνδρες της οργάνωσης Χεζμπολάχ.
Αφού, κατά πάσα πιθανότητα, τους πρόδωσαν οι δύο άνδρες που τους συνόδευαν, οι όμηροι οδηγήθηκαν σε ένα σπίτι όπου τους ξυλοκόπησαν. Οι απαγωγείς, ο επικεφαλής των οποίων είπε ότι λεγόταν Άμπου Άμαρ, είναι αντάρτες, σχολεσ χορου κοντα μου θεσσαλονικη μέλη της Αλ Φαρούκ. Μολονότι η Δύση διαπραγματεύεται με αυτήν την οργάνωση, ο δημοσιογράφος χαρακτηρίζει τα μέλη της "γκάνγκστερ" που εκμεταλλεύονται την κατάσταση για να θέσουν υπό τον έλεγχό τους εδάφη, "να ληστέψουν τον πληθυσμό, να απαγάγουν ανθρώπους και να γεμίσουν τις τσέπες τους".
Από την ημέρα εκείνη, ξεκίνησε η "οδύσσεια" των δύο ανδρών, μια "τρομερή και δύσκολη" περιπέ ΤΕΙα καθώς οι απαγωγείς τους προσπαθούσαν να ξεφύγουν από τους διώκτες τους και κατά διαστήματα επέστρεφαν στις κρυψώνες τους. Τον Ιούνιο, υπό την πίεση της Χεζμπολάχ, αναγκάστηκαν να φύγουν μαζί με όλους τους κατοίκους της περιοχής προς τη Χομς: σχολεσ χορου oriental θεσσαλονικη συνολικά 5.000-6.000 άνθρωποι, "άνδρες, γυναίκες και παιδιά, ανάπηροι και ηλικιωμένοι περπατούσαν επί δώδεκα ώρες, επί δύο συνεχόμενες νύχτες, διασχίζοντας την ύπαιθρο" ανέφερε.
Κατά τη διάρκεια αυτής της "εξόδου" ο Κίρικο ζήτησε από τον Άμπου Άμαρ ένα τηλέφωνο για να επικοινωνήσει με την οικογένειά του και εκείνος αρνήθηκε, γελώντας, να του δώσει το δικό του. Ένας στρατιώτης του Ελεύθερου Συριακού Στρατού που ήταν τραυματισμένος στα πόδια του έδωσε τελικά το κινητό του. "Αυτή ήταν η μοναδική χειρονομία συμπόνιας που έλαβα μέσα σε 152 ημέρες", γράφει στο τετρασέλιδο άρθρο του. "Ακόμη και τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι προσπαθούσαν να μας βλάψουν. Το λέω ίσως ηθικολογώντας όμως στη Συρία γνώρισα πραγματικά τη χώρα του Κακού", συνεχίζει.
Ο ίδιος και ο συγκρατούμενός του αντιμετωπίζονταν "σαν ζώα", τους έκλειναν "σε μικρά δωμάτια με κλειστά παράθυρα παρά την αποπνικτική ζέστη" και υποχρεώνονταν να τρώνε τα αποφάγια των απαγωγέων τους.
"Σ' όλη μου τη ζωή, δεν γνώρισα ποτέ τέτοιον καθημερινό εξευτελισμό, να με εμποδίζουν να κάνω ακόμη και τα απλούστερα πράγματα", εξήγησε προσθέτοντας ότι σε δύο περιπτώσεις οι δεσμοφύλακές τους απείλησαν να τον σκοτώσουν: "μου κόλλησαν το κεφάλι στον τοίχο και πλησίασε την κάννη στον κρόταφό μου (...) ατέλειωτες στιγμές κατά τις οποίες ντρέπεσαι (...) και εξοργίζεται με τον ίδιο σου τον φόβο".
ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/609799/o-zografos-me-to-sfuri-kai-ta-karfia/
ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ…