Site blog

Anyone in the world

ΤΖΑΚΙΑ ΒΟΛΟΣ «Θα είναι μία διαφορετική εβδομάδα»

«Θα είναι μία διαφορετική εβδομάδα» ΤΖΑΚΙΑ ΒΟΛΟΣ

Εμφανώς ανακουφισμένος ο Γκιγέρμο Όγιος από τη νίκη του Ηρακλή.

Το πρώτο του τρίποντο στον πάγκο του Ηρακλή γεύτηκε ο Γκιγέρμο Όγιος απέναντι στην Κέρκυρα και δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Μια στιγμή που την ζήσαμε έντονα. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τη νίκη. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά όλου του ρόστερ. Περάσαμε δύσκολες εβδομάδες. Θέλω να ευχαριστήσω όλο το τιμ της ομάδας που βοηθάει. Να ευχαριστήσω τον κόσμο που έρχεται από δύσκολες καταστάσεις και είναι δίπλα μας. Συνεχίζουμε την «μάχη» μας.

Ετσι ήθελα να ξεκινήσω σήμερα. Η νίκη θα φέρει σε εμάς μία διαφορετική εβδομάδα. Με όλο το σεβασμό η ομάδα έκανε το καλύτερο της παιχνίδι. Με ένα καλό αντίπαλο.

Είχε στηθεί σωστά. Είναι πρώτη στο πρωτάθλημα και παραμένει. Εμείς ήρθαμε από ήττα. Ηταν παιχνίδι για εμάς δίχως αύριο. Γιατί έπρεπε να ξεκινήσουμε την αντεπίθεσή μας. Βγήκαμε από το πρώτο λεπτό για να πάρουμε τη νίκη. Δεν θεωρώ ό,τι το γκολ μας έρχεται από λάθος θεωρώ ό,τι χτίζεται μέσα από την πίεση που ασκήσαμε για να γίνει αυτό το λάθος. Αυτό είναι δείγμα δουλειάς. Η ομάδα κατέθεσε πολύ μεγάλη ενέργεια, για να μην δώσει το παραμικρό χώρο στον αντίπαλο. Θεωρώ ό,τι κατά διαστήματα είχαμε ποδόσφαιρο ταχύτητας, αυτό που θέλω να έχει η ομάδα.

Προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε τους κενούς χώρους, φτάσαμε κοντά στο γκολ με τον Πουρτουλίδη. Ημασταν καλοί στο ομαδικό κομμάτι. Στο δεύτερο ημίχρονο οι αντίπαλοι κέρδισαν μέτρα, όμως δεν είχε ξεκάθαρη ευκαιρία μέχρι το 93'.

Ετσι όπως διάβασα εγώ το παιχνίδι νομίζω ότι το ελέγχαμε. Και με τις αλλαγές που κάναμε. Είμαι χαρούμενος για την απόδοση των ποδοσφαιριστών μου. Χαρούμενους γιατί διακαιόντουσαν την νίκη.

Για το αν η ομάδα έχει στοιχεία που θέλει ο ίδιος: «Η κεντρική ιδέα είναι να έχουμε την κατοχή και να κάνουμε παιχνίδι. Σίγουρα χρειάζεται εξέλιξη σε όλες τις γραμμές.

Θεωρώ ότι κερδίσαμε πράγματα σε πολλούς τομείς. Θεωρώ ό,τι η ομάδα έχει εξέλιξη. Χαίρομαι ό,τι κέρδισαν οι παίκτες μου την ηρεμία. Με αυτή θα απελευθερωθούν. Όταν δεν υπάρχει ηρεμία και ελευθερία δεν υπάρχει εξέλιξη. Η ελευθερία είναι ταυτόσημη με την εξέλιξη».

Για την αλλαγή της ψυχολογίας: «Η ομάδα μου έδειχνε κάθε μέρα διαφορετικά στοιχεία. Από τη πρώτη στιγμή υπάρχει μεγάλη διάθεση. Σας διαβεβαιώνω ότι οι παίκτες μου και εγώ δίνουμε το μέγιστο από αυτά που μπορούμε. Είμαι σίγουρος ότι στα επόμενα παιχνίδια θα αποδείξουνε πολλά. Οι μεγάλες ομάδες δεν επαναπαύονται ποτέ».

Αν έχει καταλήξει στον βασικό κορμό: «Εχω τις δικές μου ιδέες. Αλλά έχω ξεκαθαρίσει ότι όλοι έχουν ίσες πιθανότητες. Ολοι θα πάρουν αγωνιστικά λεπτά. Από κει και πέρα μόνοι τους θα κερδίσουν κα θα χάσουν πράγματα».

Για Ονουάτσι, τζακι γυψοσανιδα βολος Ματσούκα, αεροθερμο τζακιου κριτικεσ βολος Πουρτουλίδη: «Όταν υπάρχουν ομάδες που έχουν υψηλούς στόχους πάντα τις χτίζεις με βάσει τον ανθρώπινο παράγοντα. Η ομάδα είναι ίδια προς όλους. Από τους ίδιους εξαρτάται ποιος θα μπαίνει ποιος θα βγαίνει. Το σημαντικό είναι η ομάδα. Είδα ότι χρειαζόταν αλλαγή και το επιχείρησα. Μπορεί να έκανα λάθος. Όμως δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Επιτρέπω το λάθος δεν επιτρέπω να μην είναι γενναίοι».

Πηγή: bluearena.gr

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Β ΕΘΝΙΚΗ

ΤΖΑΚΙΑ ΒΟΛΟΣ ΤΖΑΚΙΑ κόμμακόμματα»

Άσκησε δριμεία επίθεση σε Σαμαρά και Βενιζέλο, ενώ ξεκαθάρισε ότι κόμμακόμματα

Απέκλεισε κόμμακόμματα ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα στη ΔΕΘ. «Δεν υπάρχει καμιά πιθ κόμμακόμματα», δήλωσε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ενώ σε ερώτηση τι θα πράξει αν έχει να επιλέξει ανάμεσα στον κ. Σαμαρά και στον κ. Τσίπρα δεν απάντησε, λέγοντας «είναι σαν να μου λέτε να παντρευτώ με το στανιό την άλλη εβδομάδα έναν από τους δυο».

Ως προς τα σενάρια εκλογών, σημείωσε ότι είναι πολύ πιθανό σε ενδεχόμενες εκλογές να δημιουργηθεί κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού, απορρ κόμμακόμματα. «Οι ΑΝΕΛ δεν θα κάνουν σε καμία περίπτωση πίσω στις θέσεις τους. Ωστόσο πιθ κόμμακόμματα και βουλευτές  για να βγει η χώρα από αυτή την κατάσταση. Εμείς είμαστε έτοιμοι και αύριο το πρωί για εκλογές».

 

Ο κ. Καμμένος εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι σχηματισμοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν θα υπάρχουν μετά τις εκλογές και εμφανίστηκε βέβαιος ότι τα αποτελέσματα θα είναι τέτ κόμμακόμματα και βουλευτές για τον σχηματισμό κυβέρνησης, βάζοντας ορισμένες «κόκκινες γραμμές», κυρίως στα εθνικά θέματα.

Κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο ότι είπαν «ψέματα» στη ΔΕΘ και είπε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας άλλαξε θέση και από την καταγγελία του Μνημονίου τώρα μιλάει για επαναδιαπραγμάτευση. Το κόμμα του επιδιώκει τις εκλογές – όπως είπε - για να αλλάξει το σκηνικό.

«Εμείς λέμε την αλήθεια στο λαό και επιβεβαιωνόμαστε. Κάθε μέρα οι δανειστές επιβάλουν συνεχώς νέα μέτρα με σκοπό να καταργήσουν το εθνικά κυρίαρχο κράτος που λέγεται Ελλάδα»

Άσκησε δριμεία κριτική στον Σαμαρά λέγοντας ότι η παρουσία του στην ΔΕΘ ήταν «one night stand» και προσέθεσε ότι: «ο Σαμαράς το 2011 μιλούσε κατά των μνημονίων και τώρα με τον Βενιζέλο είναι εκτελεστές αυτής της πολιτικής που κατηγορούσαν».

Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πρό ΤΕΙνε μηδενικό ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης, φόρο 1% στις γονικές παροχές, μείωση της φορολογίας κάτω από το 8% για να ανταγωνιστούμε τις γειτονικές χώρες και καθορισμό της τιμής του πετρελαίου στο 1 ευρώ.

Ο κ. Καμμένος παρουσίασε το βασικό πλαίσιο των θέσεων του κόμματος, τις οικονομικές προτάσειςελληνική οικονομίαοικονομία.

«Χρειαζόμαστε ένα αξιόπιστο κράτος. Χάραξη μιας οικονομικής πολιτικής με γνώμονα την ανακούφιση του λαού και έμφαση στην εκπαίδευση. Πρέπει να σταματήσει επιτέλους η εκροή ελλήνων επιστημόνων στο εξωτερικό» σημείωσε ο κ. Καμμένος. Ταυτόχρονα, όπως υποστήριξε, «θέλουμε να ξεκινήσει ο λογιστικός έλεγχος του χρέους, να καταργηθεί το χρέος και να αρχίσει επιτέλους η διεκδίκηση του κατοχικού δανείου».

ΤΖΑΚΙΑ ΒΟΛΟΣ Με γιόγκα, φιλιά, βόλτες, γλυκά και φαντασία νικήστε το άγχος

Οι ασκήσεις αναπνοής - ή ακόμα και η λήψη μόνο μερικών βαθιών αναπνοών - μπορούν να βοηθήσoυν στη μείωση της έντασης

Οταν αγχωνόμαστε, ορμόνες όπως η κορτιζόλη πλημμυρίζουν τον οργανισμό μας, ο καρδιακός ρυθμός ανεβαίνει, αναπνέουμε πιο βαριά (χρειαζόμαστε περισσότερο οξυγόνο) και τα αιμοφόρα αγγεία μας συστέλλονται. Θα πρέπει λοιπόν να βρούμε τρόπους για να μετριάζουμε το άγχος μας. Να 20τρόποι για να χαλαρώσουμε όταν είμαστε αγχωμένοι:

1. ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΗ ΒΟΛΤΑ

Κάθε βόλτα μας βοηθά να καθαρίζουμε το κεφάλι μας και να ενισχύουμε τις ενδορφίνες (οι οποίες βοηθούν στην καταπολέμηση του άγχους). Σε χώρους πρασίνου το σώμα μας μπορεί και έρχεται σε κατάσταση διαλογισμού χάρη στο φαινόμενο «ακούσια προσοχή», το οποίο κρατά την προσοχή μας αλλά ταυτόχρονα μας επιτρέπει τον προβληματισμό.

2. ΠΑΡΤΕ ΒΑΘΙΕΣ ΑΝΑΠΝΟΕΣ

Οι ασκήσεις αναπνοής - ή ακόμα και η λήψη μόνο μερικών βαθιών αναπνοών - μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της έντασης και να ανακουφίσουν από το στρες, χάρη σε μια επιπλέον ώθηση του οξυγόνου.

3. ΦΑΝΤΑΣΙΑ

Μια σύντομη απεικόνιση είναι ένας εύκολος τρόπος για να ηρεμήσετε και να βρείτε ξανά τις ισορροπίες σας. Ακόμη και τα Ινστιτούτα υγείας αναγνωρίζουν τη δύναμη της «καθοδηγούμενης νοερής απεικόνισης».

4. ΦΑΤΕ ΕΝΑ ΣΝΑΚ

Διαλέξτε ένα σνακ που θα σας γεμίσει - ας πούμε, μισό αβοκάντο, μια χούφτα ξηρούς καρπούς ή ένα σκληρό βραστό αυγό - γιατί τίποτα δεν είναι πιο αγχωτικό για τον εγκέφαλο από το να αισθάνεται ότι έχει ξεμείνει από τροφή.

5. ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΝΑ ΦΥΤΟ

Τα φυτά εσωτερικού χώρου δεν είναι μόνο όμορφα διακοσμητικά και τρόπος καθαρισμού του αέρα, αλλά μπορούν πραγματικά να σας βοηθήσουν να ηρεμήσετε. Οι ερευνητές έχουν διαπιστώσει ότι το να είστε απλά γύρω από φυτά είναι πολύ χαλαρωτικό.

6. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΘΟΝΕΣ

Η αδιάλειπτη χρήση του υπολογιστή έχει συνδεθεί με το άγχος, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα ύπνου ακόμα και κατάθλιψη. Φροντίστε να κάνετε συχνά διαλείμματα κατά τη διάρκεια της ημέρας σας από τη χρήση του υπολογιστή - και να κλείνεται τον υπολογιστή τουλάχιστον μια ώρα πριν τον ύπνο.

7. ΦΙΛΗΘΕΙΤΕ

Το φιλί ανακουφίζει από το άγχος σύμφωνα με μελέτες και βοηθά το μυαλό να ελευθερώσει ενδορφίνες.

8. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΝAAM yoga ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ

Εφαρμόζοντας πίεση στο χώρο μεταξύ της δεύτερης και της τρίτης άρθρωσης των δακτύλων σας μπορεί να βοηθήσει να δημιουργηθεί μια αίσθηση της άμεσης ηρεμία, επισκευεσ τζακιων βολος σύμφωνα με την Sharon Melnick, συγγραφέα της επιτυχίας κάτω από συνθήκες στρες.

9. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Τα κινητά τηλέφωνα χωρίς καμία αμφιβολία σας αγχώνουν. Μιλώντας στο τηλέφωνο μπορεί να αυξηθεί ακόμα και οι αρτηριακή πίεση.

10. ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΟΥΣΙΚΗ

Ενώ η κλασική μουσική έχει ιδιαίτερα καταπραϋντική δράση - να επιβραδύνει τον καρδιακό ρυθμό, μειώνει την αρτηριακή πίεση, ακόμη και μειώνει τα επίπεδα των ορμονών του στρες - οποιαδήποτε μουσική που αγαπάτε θα κατακλύσει το μυαλό σας και θα σας χαλαρώσει.

Αν δεν έχετε ακουστικά μαζί σας δημιουργείστε την δική σας μουσική ακόμα και με ένα βουητό.

11. ΚΕΡΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ

Το να φάτε ή να πιείτε κάτι γλυκό είναι καταπραϋντικό, διότι στηρίζεται η παραγωγή της ορμόνης του στρες, γλυκοκορτικοειδή. Δεν είναι όμως μια δικαιολογία για να εξαπολύσει το συναισθηματικό φαγητό σας στο μηχάνημα αυτόματης πώλησης του γραφείου.

12. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΘΙΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ

Ναι, οι οθόνες μπορεί να σας αγχώνουν, αλλά αν τις χρησιμοποιείτε με το σωστό τρόπο, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην μπορείτε να στραφείτε προς στο internet για να πάρετε μια μικρή ανακούφιση από το στρες.

13. ΜΑΣΗΣΤΕ ΤΣΙΧΛΑ

Οι τσίχλες δεν μας χαρίζουν μόνο δροσερή αναπνοή, αλλά μπορούν να μας ανακουφίσουν από το άγχος. Σύμφωνα με μία μελέτη που πραγματοποιήθηκε το 2008 κατά τη διάρκεια της πολυδιεργασίας βελτιώνεται η εγρήγορση και μειώνεται το άγχος.

14. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΑΣ ΤΕΙΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Ενα καλό γέλιο είναι μια λεπτή τεχνική χαλάρωσης. «Το γέλιο βελτιώνει την πρόσληψη πλούσια σε οξυγόνο αέρα, διεγείρει την καρδιά, τους πνεύμονες και τους μυς και αυξάνει τις ενδορφίνες που απελευθερώνονται από το μυαλό σας», εξηγεί η Κλινική Mayo.

15. ΚΑΝΤΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΜΥΙΚΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ

Ξεκινήστε με τα δάχτυλα των ποδιών σας και συνεχίστε προς τα επάνω: σφίξτε το πέλμα και τους μύες σας όσο μπορείτε, στη συνέχεια χαλαρώστε. Κάντε σύσφιξη και χαλάρωση σε κάθε μυ σας προς τα πάνω, αφού τελειώσετε και με το πρόσωπό σας, θα νιώσετε πιο χαλαροί και ήρεμοι. Μπορεί να φαίνεται ανόητο, αλλά η πρακτική αυτή μπορεί να βοηθήσει να μειώσει το άγχος και το στρες και συχνά συνιστάται σε ασθενείς που πάσχουν από κατάθλιψη και αγχώδεις διαταραχές.

16. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ

Τα κινητά τηλέφωνα και ιδίως τα smartphones συνδέονται με το αυξημένο άγχος, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι νιώθουν ότι πιέζονται για να ανταποκριθούν σε μηνύματα ανά πάσα στιγμή.

17. ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Οι φίλοι δεν είναι μόνο διασκέδαση. Μελέτη που έγινε στα παιδιά μέσης σχολικής ηλικίας έδειξε ότι οι πολύ κοντινοί μας φίλοι μπορούν και ρίχνουν τα επίπεδα παρ αγωγής κορτιζόλης.

18. ΦΑΤΕ ΜΙΑ ΜΠΑΝΑΝΑ 'Η ΜΙΑ ΠΑΤΑΤΑ

Το κάλιο βοηθά στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης, η οποία αυξάνεται σε περιόδους στρες. Μερικοί άνθρωποι βρίσκουν ότι η κατανάλωση μιας μπανάνας, όταν αισθάνονται αγχωμένοι μπορεί να βοηθήσει στην βελτίωση της ενεργειακής ανάκτησης.

19. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ EAGLE ΣΤΗ yoga

Πολλές στάσεις γιόγκα είναι γνωστό ότι ανακουφίζουν από το άγχος, η στάση Eagle είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του πώς μια σύντομη asana μπορεί να στοχεύσει πίσω και την ένταση στο λαιμό. Ασκήσεις όπως το άνοιγμα των ώμων ανακουφίζουν από την ένταση στο λαιμό και από άλλα σωματικά συμπτώματα άγχους.

20. ΠΛΕΞΙΜΟ

Οι επαναλαμβανόμενες κινήσεις - όπως οι λεπτές κινητικές δεξιότητες που χρησιμοποιούνται στο πλέξιμο για να κάνει το κόσμημα ή η σταυροβελονιά - μπορεί να απαλύνει το άγχος.

ΤΖΑΚΙΑ ΒΟΛΟΣ

source: http://footballleaguenews.gr/teams/north/2012-09-17-11-18-00/item/25581-ΞΈΞ±-ΞµΞ―Ξ½Ξ±ΞΉ-ΞΌΞ―Ξ±-διαφοΟετική-εβδομάδα.html

ΤΖΑΚΙΑ ΒΟΛΟΣ…

 
Anyone in the world

γλυκα βολος «Παλεύουμε για την ακεραιότητα της ευρωζώνης και την ανάκαμψη της Ελλάδας, κερασματα ζαχαροπλαστειου βολος η οποία είναι φίλη χώρα της Ευρώπης και ειδικά της Γαλλίας», παστες κορνε βολος δήλωσε ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί, παγωτο ζαχαροπλαστειου βολος προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup στις Βρυξέλες......

«Είναι ανάγκη να συνεχιστούν οι προσπάθειες από την Ελλάδα» γλυκα βολος Μοσκοβισί: π ΕλλάδαΕλλάδας

«Παλεύουμε για την ακεραιότητα της ΕλλάδαΕλλάδας, η οποία είναι φίλη χώρα της ευρώπης και ειδικά της Γαλλίας», Παστα προφιτερολ ζαχαροπλαστειο βολος δήλωσε ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί, ζαχαροπλαστεια που κανουν delivery βολος προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup στις Βρυξέλες.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, γλυκα για βαπτιση εκτος ψυγειου βολος ο Πιέρ Μοσκοβισί τόνισε ότι η θέση της Γαλλίας παραμένει σταθερή και συνοψίζεται στο ότι έγιναν σημαντικές προσπάθειες από τον ελληνικό λαό, υπό την αιγίδα της ελληνικής κυβέρνησης.

Υποστήριξε ακόμη ότι υπάρχει ανάγκη να συνεχιστούν οι προσπάθειες από την Ελλάδα, μιλφειγ ζαχαροπλαστειο βολος ώστε να υπάρξει στήριξη από την ΕΕ και την ευρωζώνη.

γλυκα παστα φουρνου βολος Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών - Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Μέρλιν

Στόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork" allowfullscreen="" webkitallowfullscreen="" mozallowfullscreen="" style="width: 640px; height: 480px;" itemprop="video" itemscope="" itemtype="http://schema.org/VideoObject" frameborder="0" height="480" width="640">

<span itemprop="name" content="Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο"></span>

<span itemprop="description" content=""></span>

<span itemprop="duration" content=""></span>

<span itemprop="thumbnail" content=""></span>

<span itemprop="width" content="640"></span>

<span itemprop="height" content="480"></span>

prok1.jpg

prok2.jpg

prok3.jpg

prok4.jpg

γλυκα βολος Δωρεάν φάρμακα σε ανασφάλιστους και άπορους ανακοίνωσε ο Άδωνις

Η δωράν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας - Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές.

Mεγάλη συμμαχία - συνεργασία του υπουργείου Yγείας με τον φαρμακευτικό κόσμο, ΣΦΕΕ και φαρμακαποθήκες, ΕΟΦ και ΙΣΑ, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξασφάλισε την παραχώρηση φαρμάκων σε όλους τους ανασφάλιστους και άπορους.

Από τον Οκτώβριο εκτιμάται ότι το πρόγραμμα θα είναι στην πλήρη εξέλιξή του.

Η δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα της κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας.

Ουσιαστικά οσοι λάβουν το εισιτήριο υγείας θα καλύπτονται και

φαρμακευτικά. Μπορούν να διατεθούν, σύμφωνα με τον ΣΦΕΕ, περίπου 900.000

φαρμακευτικά σκευάσματα.

Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές. Το δίκτυο που οργανώνεται σήμερα θα καλύπ ΤΕΙ και τις φαρμακευτικές ανάγκες των ανασφάλιστων και των άπορων.

Πρόκειται για μια έμμεση παραδοχή ότι το ποσό που αφορά στο εισιτήριο υγείας δεν επαρκεί και για φαρμακευτική κάλυψη, και αυτό το

κενό θα καλύψει η συνεργασία με τις εταιρίες και τις φαρμακαποθήκες.

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη θα επεκταθεί το δίκτυο ιατρείων κοινωνικής αποστολής σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα, μέσω των ενοριών θα γίνει καταγραφή των ανασφάλιστων και άπορων στην επικρά ΤΕΙα. Μέχρι τώρα στο κοινωνικό ιατρείο της Αθήνας, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, κ. Πατούλης,  έχουν εξεταστεί 30.000 άτομα ανασφάλιστα.

Στόχος η χορήγηση γενοσήμων έως και 60%

Γενναία μείωση της τιμής των γενόσημων ανακοίνωσε ακόμη ο υπουργός υγείας. Είναι ένα από τα μέτρα που θα περιληφθούν στο νομοσχέδιο για τα φάρμακα που καταρτίζεται και θα παρουσιαστεί και στην τρόικα. Κίνητρα δόθηκαν ήδη στους ασφαλισμένους που επιλέγουν γενόσημα, αλλά αναλόγως θα δοθούν και στους γιατρούς για να τα συνταγογραφούν καθώς και στους φαρμακοποιούς

Ο υπουργός υγείας ξεκαθάρισε ότι είναι ανάγκη να συνταγογραφηθούν γενόσημα, προκειμένου να διατεθούν και τα νέα φάρμακα που δεν κυκλοφορούν στη χώρα μας τα τελευταία δυο χρόνια.

Η γενναία μείωση των τιμών θα συνοδεύεται προοδευτικά και από άλλα μέτρα, είπε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι η τιμή θα συσχετίζεται με τον όγκο πωλήσεων.

Η συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη ακολουθεί το «μπαράζ» διαμαρτυριών το

οποίο έχουν εξαπολύσει οι ιατρικοί σύλλογοι της χώρας, αλλά και ο

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), οι οποίοι ζητούν εκ νέου από τον

υπουργό υγείας να ανακληθεί η εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ για την αποκλειστική

συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας, καθώς και να ακυρωθεί ο σχετικός

νόμος Λοβέρδου.

γλυκα βολος

source: http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/608518/einai-anagi-na-sunehistoun-oi-prospatheies-apo-tin-ellada/

γλυκα βολος…

 
Anyone in the world

Pioneer species are specifically adapted to disturbed environments, where the existing plant and soil community has been disrupted or damaged in some way. They are often foreign species accidentally or imprudently imported into a region where there are few natural controls to limit their population and spread. Methods include hand cultivation with hoes, powered cultivation with cultivators, smothering with mulch or soil solarization, lethal wilting with high heat, burning, or chemical attack with herbicides and cultural methods such as crop rotation and fallowing land to reduce the weed population. Weed species have been used in the restoration of land in Australia using a method called natural sequence farming. Some plants become dominant when introduced into new environments because the animals and plants in their original environment that compete with them or feed on them are absent; in what is sometimes called the "natural enemies hypothesis", plants freed from these specialist consumers may become dominant.

Bed bugs feed on human blood, and their bites usually appear in a straight line. It is very important to let a professional handle chemicals that kill bed bugs. Professional removal costs from $100 to $150. If you do not want to clean your house yourself, house cleaning costs range between $159 and $250 per visit for a regular-size home. Other weedy species have been able to expand their range without actually living in human environments, as human activity has damaged the ecosystems of other species. Weeds may also act as a "living mulch", providing ground cover that reduces moisture loss and prevents erosion. Among health benefits, weight loss and body detoxification are the most common. The rapid, aggressive growth of weeds rapidly prevents erosion in newly exposed bare soil, and has substantially slowed topsoil loss due to anthropogenic disturbances. Since human agricultural and horticultural practices often mimic these natural disturbances that weedy species have adapted for, some weeds are effectively preadapted to grow and proliferate in human-disturbed areas such as agricultural fields, lawns, gardens, roadsides, and construction sites. The nature of the habitat and its disturbances will affect or even determine which types of weed communities become dominant. Catnip is the herb I go to for balancing the entire body," explains Schaffer. "It is rich in B-vitamins and טלגראס אבן יהודה will soothe a stubborn nervous system.

It will produce thorns and thistles for you, טלגראס ירושלים (telegram4israel.net) and you will eat the plants of the field. Ancient Egyptians, Assyrians, and Sumerians had no specific word for "weeds," seeing all plants as having some use. Use a steam cleaner on carpets, area rugs, upholstered furniture, and mattresses. Refrigerate until ready to use. How often people use it? Accessibility features also help people with temporary disabilities, like a broken arm, or ageing users as their abilities change. Reformers consequently saw weeds as a part of the larger problem of filth, disease, and moral corruption that plagued the urban environments, and weeds were seen as refuge for "tramps" and other criminal or undesirable people. Introduced species have been observed to undergo rapid evolutionary change to adapt to their new environments, with changes in plant height, size, leaf shape, dispersal ability, reproductive output, vegetative reproduction ability, level of dependence on the mycorrhizal network, and level of phenotype plasticity appearing on timescales of decades to centuries. Like other weedy species, humans are widely dispersed in a wide variety of environments, and are highly unlikely to go extinct no matter how much damage the environment faces. Offering one of the best warranties in the industry, Ehrlich’s Termite Home Protection Plan provides for damage repair and replacement if they return after they treat your home.

Flea infestations are common in a home with cats and dogs, and using a natural flea repellent can help with the problem. Asian cockroaches are nearly identical to German cockroaches but enter your home by flying in through open doors and windows, particularly during the evening hours. Weed seeds are often collected and transported with crops after the harvesting of grains, so humans are a vector of transport as well as a producer of the disturbed environments to which weed species are well adapted, resulting in many weeds having a close association with human activities. Bermuda grass - perennial, spreading by runners, rhizomes and seeds. For example, a French journal in 1831 documented a mixture of sulfur, lime and water boiled in an iron cauldron as an effective herbicide to prevent grass from growing among cobblestones. Weeds may also improve soil fertility; dandelions, for example, bring up nutrients like calcium and nitrogen from deep in the soil with their tap root, and clover hosts nitrogen-fixing bacteria in its roots, fertilizing the soil directly.

 
Anyone in the world

προώθηση ιστοσελίδων Ούτε σήμερα κατάφερε να προπονηθεί κανονικά ο Ντάνιελ Πράνιτς. Ο Κροάτης μέσος, που δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού......

Ξανά ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Πράνιτς προώθηση ιστοσελίδων Ο μέσος του ΠΑΟ νιώθει ακόμα ενοχλήσεις στο ισχίο

Ούτε σήμερα κατάφερε να προπονηθεί κανονικά ο Ντάνιελ Πράνιτς. Ο Κροάτης μέσος, που δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη, νιώθει ακόμα ενοχλήσεις στο ισχίο και ακολούθησε ξανά ατομικό.

Απών ήταν ο Στέφανος Καπίνο ύστερα από άδεια που του δόθηκε. Όπως γίνεται αντιληπτό, δεν προπονήθηκε ο Νίκος Μαρινάκης, seo προωθηση ιστοσελιδων Βολος ο οποίος το πρωί πήρε εξιτήριο από το Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο, ύστερα από το χθεσινό ατυχές γεγονός στο ματς με τους «κίτρινους».

Οι βασικοί του συγκεκριμένου παιχνιδιού ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με ζέσταμα συνέχισαν με ασκήσεις με πάσες και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας.

Τέσσερις μέρες ρεπό έδωσε ο Γιάννης Αναστασίου, καθώς το ερχόμενο σαββατοκύριακο δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις οι «πράσινοι», αφού η Εθνική Ελλάδος δίνει αγώνα-«μπαράζ» κόντρα στη Ρουμανία την Παρασκευή και την Τρίτη.

Πηγή: sport-fm.gr

προώθηση ιστοσελίδων προώθηση ιστοσελίδων Πικέ: «Ήμασταν σκλάβοι του τίκι-τάκα»

Ο Ζεράρντ Πικέ σε συνέντευξη του τάχθηκε υπέρ της αλλαγής στον τρόπο παιχνιδιού που προσπαθεί να φέρει στην Μπαρτσελόνα ο Τάτα Μαρτίνο, δηλώνοντας ότι η ομάδα ήταν σκλαβωμένη στο «τίκι-τάκα».

Ο Ζεράρντ Πικέ σε συνέντευξη του στον ιταλικό Τύπο τάχθηκε υπέρ της αλλαγής στον τρόπο παιχνιδιού που προσπαθεί να φέρει στην Μπαρτσελόνα ο Τάτα Μαρτίνο, δηλώνοντας ότι η ομάδα ήταν σκλαβωμένη στο «τίκι-τάκα».

«Τα τελευταία χρόνια είμαστε προπονητές μέσα από την ομάδα. Πριν τον Τίτο, τον Πεπ και είχαμε παραμείνει στον ίδιο τρόπο παιχνιδιού σαν να ήμασταν σκλαβωμένοι», τόνισε ο διεθνής Ισπανός τεχνικός αμυντικός και συνέχισε:

Διαβάστε περισσότερα εδώ

προώθηση ιστοσελίδων Piaggio Liberty 3V: Ανανέωση στις ίδιες τιμές!

Το σκούτερ με μεγάλους τροχούς που αγαπήθηκε σε κάθε σημείο του πλανήτη, σημειώνοντας πάνω από 800.000 πωλήσεις, ανανεώνεται!

Εξαιρετικά χαμηλές καταναλώσεις και υψηλότερες επιδόσεις,  χάρη στο νέο σύγχρονο 3βάλβιδο κινητήρα ψεκασμού.

Ανανεωμένος εξοπλισμός, βελτιωμένη εργονομία και μεγαλύτερη ικανότητα φόρτωσης: το νέο Piaggio Liberty 3V είναι το νέο αστέρι στην κατηγορία του.

Το Piaggio Liberty είναι ένα από τα δημοφιλέστερα σκούτερ με μεγάλους τροχούς, έχοντας σημειώσει σημαντική εμπορική επιτυχία, η οποία ξεκίνησε από την παρουσίασή του στην αγορά, το 1997.

Η μεγάλη απήχησή του μπορεί να αποδοθεί σε πολλούς παράγοντες, μα ο πιο σημαντικός είναι ο φιλόδοξος στόχος της Piaggio να προσφέρει ένα δίτροχο αστικής μετακίνησης κατάλληλο για ένα ευρύ και ετερογενές κοινό: άνδρας ή γυναίκα, έμπειρος ή πρωτάρης, οποιασδήποτε ηλικίας και τάξης, όλοι εκτίμησαν το κομψό και λιτό στυλ, το χαμηλό βάρος, κατασκευη ιστοσελιδων ξενοδοχειων Βολος την ευκολία χρήσης και ελιγμών σε στάση, την πρακτικότητα αλλά και τις επιδόσεις σε συνδυασμό πάντα με τη χαμηλή κατανάλωση από μία μεγάλη γκάμα κινητήρων.

Τώρα, το best-seller της Piaggio στην κατηγορία των σκούτερ με μεγάλους τροχούς 125-150 κυβικών, προώθηση ιστοσελίδων Βολος παρουσιάζεται σημαντικά ανανεωμένο, ειδικά σε ό,τι αφορά τον εξοπλισμό και τον κινητήρα: ασφαλέστερο, πιο άνετο, με καλύτερες επιδόσεις, περισσότερο χώρο και σημαντική μείωση στην κατανάλωση καυσίμου και το κόστος λειτουργίας.

Το νέο Piaggio Liberty 3V είναι εδώ για να αποδείξει πως παραμένει ο ηγέτης της κατηγορίας, παρουσιάζοντας την πιο value for money πρόταση της αγοράς.

Διαχρονική κομψότητα

Οι κομψές και εκλεπτυσμένες γραμμές του νέου Piaggio Liberty 3V  πηγάζουν από μια προσεκτική αναθεώρηση των κλασικών χαρακτηριστικών του προηγούμενου μοντέλου.

Συμπαγές σε διαστάσεις και κομψό στις γραμμές του, το νέο Liberty 3V διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά που το καθιέρωσαν, όπως ο ελαφρά τριγωνικός προβολέας στο τιμόνι και η «γραβάτα» που διατρέχει το μπροστινό μέρος από το τιμόνι μέχρι το φτερό, σημείο αναφοράς των σκούτερ Piaggio νέας γενιάς.

Οι λεπτομέρειες χρωμίου αναδεικνύουν τα τελειώματα: η κομψή βάση πάνω στην οποία έχει τοποθετηθεί το λογότυπο Piaggio, το περίγραμμα των φλας, κατασκευη ιστοσελιδων τιμεσ Βολος η λαβή στο ντουλαπάκι μεταφοράς μικροαντικειμένων και τα προστατευτικά για τα καλάμια του πιρουνιού.

Ο καθαρός και ευανάγνωστος πίνακας οργάνων που συμπεριλαμβάνει ρολόι με ημερομηνία, κατασκευή ιστοσελίδασ ξενοδοχείου Βολος ταχύμετρο, χιλιομετρητή και δείκτη στάθμης καυσίμου, εξελίσσεται με πιο μοντέρνα γραφικά.

Ο πλούσιος εξοπλισμός συμπληρώνεται από το σύστημα immobilizer, που προσφέρεται στον στάνταρ εξοπλισμό. Εκτός από τα επιχρωμιωμένα μέρη, η εμφάνιση του νέου Piaggio Liberty 3V ενισχύεται περαιτέρω από στοιχεία που δηλώνουν την προσοχή στη λεπτομέρεια, όπως οι βαμμένες πίσω χειρολαβές, η σχάρα για την τοποθέτηση του top box και τα λειτουργικά ανοιγόμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη.

Ακόμη περισσότερος χώρος και άνεση

Η οδηγική άνεση και ο ωφέλιμος χώρος φόρτωσης έχουν βελτιωθεί περαιτέρω, με ιδιαίτερη προσοχή στην επιφάνεια της σέλας αλλά και στο χώρο κάτω από αυτήν.

Η σέλα είναι εντελώς νέα, με πιο στενό σχήμα στα πλαϊνά, ώστε να διευκολύνονται οι αναβάτες κάθε αναστήματος. Διαφορετικό είναι και το αφρώδες υλικό της καθώς και το αντιολισθητικό κάλυμμά της.

Η χωρητικότητα του χώρου κάτω από τη σέλα έχει αυξηθεί κατά 23%, από τα 8,8 στα 10,8 λίτρα, κι αυτό γιατί η μπαταρία έχει μετακινηθεί στην ποδιά, κάτω από το τιμόνι, παραχωρώντας ωφέλιμο χώρο για μικροαντικείμενα.

Στο χώρο κάτω από τη σέλα, μπορεί να τοποθετηθεί ένα κράνος jet χωρίς ζελατίνα.

Το Piaggio Liberty 3V διαθέ ΤΕΙ επίσης ένα γάντζο στο εσωτερικό τμήμα της ποδιάς, εξαιρετικά πρακτικό για τη μεταφορά αποσκευών, εκμεταλλευόμενο το λειτουργικό επίπεδο πάτωμα.

Ανανεωμένο πλαίσιο και σύστημα φρένων

Το σωληνωτό πλαίσιο από χάλυβα υψηλής αντοχής είναι μία στιβαρή και δοκιμασμένη δομή, που προσφέρει στο Liberty 3V εξαιρετική σταθερότητα, ευκολία ελιγμών και οδήγησης. Αλλάζουν όμως βασικά δεδομένα του δίτροχου, λόγω των νέων διαστάσεων που έχουν τα ελαστικά και οι ζάντες. 

Το Liberty 3V είναι κοντύτερο (1.920 mm από 1.935 mm του προηγούμενου μοντέλου), αλλά έχει μεταξόνιο μεγαλύτερο (1.345 mm από 1.325 mm), ενισχύοντας έτσι την αίσθηση σταθερότητας και Ασφάλειας. Μείωση έχει δεχθεί και η διάμετρος  του μπροστινού τροχού, που είναι πλέον 15 ιντσών, από 16 ίντσες. 

Το αντίστοιχο ελαστικό έχει λεπτύνει αλλά έχει μεγαλύτερο ύψος (80/90 από 90/80). Ο πίσω τροχός παραμένει 14άρης και φορά ελαστικό 100/80 (αντί του προηγούμενου 110/80).

Η λύση αυτή αποτελεί προσεκτική τεχνική επιλογή για τη βελτίωση της δυναμικής συμπεριφοράς, αύξηση της χρηστικότητας και μείωση της κατανάλωσης καυσίμου.

Οι νέες διαστάσεις του τροχού και των ελαστικών συμβάλουν στη μέγιστη άνεση με την καλύτερη απορρόφηση των κραδασμών, χάρη στο μεγαλύτερο ύψος του μπροστινού ελαστικού.

Δεδομένου του συστήματος πέδησης που παραμένει το  ίδιο (μπροστά δισκόφρενο 240 mm με δαγκάνα δύο εμβόλων και πίσω ταμπούρο 140 mm), με τις νέες διαστάσεις των τροχών η πέδηση γίνεται πιο αποτελεσματική, αποδοτική, αξιόπιστη και διαχειρίσιμη.

κινητήρακινητήρας κορυφαίας κινητήρακινητήρας της Piaggio, κάνει το ν Τεμπούτο του στην τέταρτη γενιά του Piaggio Liberty, το οπ κινητήρακινητήρας με τις 3 βαλβίδες, που δημιουργήθηκε στο Κέντρο έρευνας και Εξέλιξης της Piaggio- ένα από τα πιο προηγμένα κέντρα σε παγκόσμιο επίπεδο - είναι αερόψυκτος με έναν εκκεντροφόρο επικεφαλής, δημιουργία λογοτύπου Βολος τροφοδοτείται με ηλεκτρονικό ψεκασμό και θεωρείται η πεμπτο κινητήρακινητήρας έχει μειώσει σε μεγάλο βαθμό τις εσωτερικές τριβές των μηχανικών του μερών, με τη χρήση ρουλεμάν, βελτιώνοντας την κατανάλωση, αφού οι απώλειες λόγω τριβής και θερμοκρασίας είναι μικρότερες.

Οι δύο βαλβίδες υπάρχουν στην εισαγωγή και η τρίτη προορίζεται για την εξαγωγή των καυσαερίων. Η κίνηση των βαλβίδων γίνεται με κοκοράκια, που διαθέτουν ρουλεμάν στα άκρα τους για να μειώνεται η τριβή, ενώ η ροή του αέρα που ψύχει τον κύλινδρο είναι βελτιωμένη.

Όλα τα παραπάνω συμβάλλουν στην αύξηση της απόδοσης και τη μείωση των καταναλώσεων, τοποθετώντας έτσι τον νέο 125/150 3V, στην κορυφή των επιδόσεων σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Το σύστημα ψεκασμού είναι εξελιγμένο για να προσφέρει περισσότερη ισχύ, λιγότερο θόρυβο και βελτιωμένη ελαστικότητα, ενώ διαθέ ΤΕΙ αυτόματο ρελαντί και αισθητήρα λάμδα.

Ο τρισδιάστατος χάρτης του αβάνς και ο ψεκασμός ελέγχονται από μιας νέας γεν κινητήρακινητήρας πληροί τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές.

Χάρη στην τεχνολογία των τριών βαλβίδων τόσο η ροπή όσο και η ιππο δύναμη βελτιώθηκαν σε σύγκριση με τους κινητήρες προηγούμενης γενιάς.

Επιπλέον, χάρη στην ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα της μετάδοσης, οι καταναλώσεις καυσίμων μειώνονται δραστικά: το Liberty 125 3V μπορεί να καλύψει 59 χιλιόμετρα ανά λίτρο με ταχύτητα 50 χ.α.ω, ενώ το Liberty 150 3V διανύει 57 χιλιόμετρα με ένα λίτρο.

Τέλος τα διαστήματα προγραμματισμένης συντήρησης επιμηκύνθηκαν στα 10.000 χλμ., μειώνοντας ακόμα περισσότερο τα λειτουργικά κόστη.

Διαθέσιμες εκδόσεις και χρωματισμοί

Το Piaggio Liberty 3V  διατίθεται σε δύο εκδόσεις, 125 cc και 150 cc, ενώ υπάρχουν τέσσερις χρωματικές επιλογές, προωθηση ιστοσελιδων Βολος για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει: μπλε «Blu Midnight», λευκό «Bianco Perla», μαύρο «Nero Grafite» και καφέ «Marrone Onix».

Αξεσουάρ

Διατίθεται πλούσια γκάμα αξεσουάρ, ειδικά σχεδιασμένα για να ενισχύσουν την άνεση, τη χωρητικότητα, και το στυλ του Piaggio Liberty 3V:

- Παρμπρίζ με αντιχαρακτική ζελατίνα πάχους 4 mm

- ευρύχωρο βαλιτσάκι στα χρώματα του οχήματος

- προστασία ποδιών

- ηλεκτρονικό αντικλεπτικό

- κουκούλα οχήματος

- νέο πλαϊνό σταντ με αισθητήρα ασφαλείας που αναστέλλει την εκκίνηση της μηχανής όταν είναι ανοιχτό

Τιμές

Το νέο Piaggio Liberty 3V είναι διαθέσιμο στα σημεία πώλησης Piaggio, στις ίδιες προνομιακές τιμές με το προηγούμενο μοντέλο:

»    Liberty 125 3V- 1.940 €

»    Liberty 150 3V- 2.045 €

με ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών:

»    Δυνατότητα επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης για 2 επιπλέον χρόνια

»    Ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα: προκαταβολή από 0%, έως 72 μήνες εξόφληση

Piaggio Liberty 3V 150 /3V 125 – Τεχνικά Χαρακτηριστικά

κινητήρακινητήρας

Μονοκύλινδρος 4-χρονος 3-βάλβιδος με 1 ΕΕΚ

Κυβισμός

155 (124) cc

Διάμετρος/Διαδρομή

58 (52) x 58,6 mm

Μέγιστη ισχύς

11,66 hp (8,7 kW) - 7250 σαλ [10,2 hp (7,6 kW) - 7500 σαλ]

Μέγιστη ροπή

13 Nm - 5500 σαλ (10,4 Nm - 6000 σαλ)

Τύπος μετάδοσης

Συνεχώς Μεταβαλλόμενη

Σύστημα ψύξης

Με αέρα

Τροφοδοσία

Ηλεκτρονικός ψεκασμός

Σύστημα λίπανσης

με υγρό κάρτερ

Σύστημα εκκίνησης

Μίζα

Τύπος συμπλέκτη

Αυτόματος Φυγοκεντρικός

Πλαίσιο

Χαλύβδινο συγκολλητό 

ανάρτηση εμπρός

Yδραυλικό τηλεσκοπικό πιρούνι, διαδρομής 76 mm

ανάρτηση πίσω

Aιωρούμενος βραχίονας με μονό υδραυλικό αμορτισέρ διπλής ενέργειας, ρυθμιζόμενης προφόρτισης 4 θέσεων, διαδρομή αμορτισέρ 73,5 mm

Φρένο εμπρός

Υδραυλικό δισκόφρενο Φ240mm 2 παράλληλων εμβόλων Φ25,4 mm

Φρένο πίσω

Ταμπούρο 140mm

Ελαστικό εμπρός

Χωρίς αεροθάλαμο 80/90-15"

Ελαστικό πίσω

Χωρίς αεροθάλαμο 100/80-14"

Μήκος/Πλάτος/ μεταξόνιο

1920/700/1345 mm

Ύψος σέλας

790 mm

Χωρητικότητα ρεζερβουάρ

6,5 lt (από τα οποία 1,5 lt ρεζέρβα)

Εκπομπές καυσαερίων

Euro III

προώθηση ιστοσελίδων

source: http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/606537/xana-atomiko-programma-akolouthise-o-pranits/

προώθηση ιστοσελίδων…

 
Anyone in the world

While your items may cease as flashy and exciting as football, you can put on football's marketing lessons increase your market share, revenues and bottom line. If you don't, you risk seeing your sales fall flat and watching business go to your competition. If companies can put these marketing principles the product as simple as coffee, purchase win basic strategies, a tad too.

Many popular NFL teams sell out their individual tickets within a few minutes or hours of being available to common people. Because these there are a lot of disappointed fans that aren't able to get tickets year in year out.

Even the drivers sponsors and auto companies are embracing Myspace. You can follow what is happening by following Twitter accounts like Lowes or Ford Racing. Frequently keep you up to dates on things like driver appearances and specials when the group wins.

But in reality, that's not NFL Tickets what to expect. Talk time, the couple of the subject, is necessary when seeking at establishing connections in the business world. It eventually leads to lifelong relationships, more clients, and - ultimately - a successful business. And from period for time, quite frankly, exposing too much can withhold your history of who you're really. There are a number of ways to engage and bond with clients on a great budget.

With a 5-11 record the Jaguars hung their heads and moved on. The 2009 season brings back many injured players, along with new blood stream. Fans are hopeful that the associated with these two advantages give the Jaguars the edge they need to get back into the game. Ticket sales are anticipated to be as top if not higher - as normal, and those that do not rush to brother ql-570 comes with office may miss their chance to see the Jaguars play - live.

Sports Marketing - Tiger Woods, Lebron James, Jordans and countless others aren't only great talents, however are the celebrities of carefully crafted marketing plans. These marketing plans are aimed at raising their profile, creating interest typically the fan base and expanding that fan base. This does not take place just because Tiger is a good mankind. This happens because increasing your millions of dollars for made. Thousands of hours are invested into these marketing plans - creating the images, the right words, good NFL Tickets message along with the right media outlet.

There are various things which you will work to be sure that you obtain the tickets that you really want to the greatest game in the city. If you are planning on using general means, you should get towards the ticket avenue early enough to be amidst submitting to directories in line. This may mean camping out for the sports tickets. If you are planning on snatching their NFL Game Tickets this particular it is better to bring someone along with you in case you demand step from line.

The regular season opener is Sunday, September 12 at Philly. First game NFL Tickets are tough and fans love their Silver eagles. It's a new-look team, too, in case you're in order to see one time in person, you'll face not very hostile home crowd but a lot of other interested buyers from that destination.

The choice between Dish Network and DirecTV basic. If robust and muscular the heaps of live sport games beyond anything, DirecTV is choice. In case you can live by using a little lesser live sport games on a TV, but more HD programs and from a cheaper monthly price, then should together with Dish Technique.

There one other a more exclusive event called the NFL pre-NFL Game Tickets Tailgate Function. Unlike the NFL experience, admission is not free, and definately will run over $200 pp. Included on the inside price of admission are many food booths, reserved seating, an open bar defeat beers, coca cola and wine, appearances by celebrities and popular NFL players, live entertainment rrncluding a commemorative christmas. The pre-game party is held at Richardson Field right via street for the stadium. Moment has come a good way to spend before recreation with football fans from all of over the countryside. Only a limited amount of tickets are present for this event, so make sure and book early merchandise in your articles are showing an interest. Some packages build it into their prices, providing a less expensive than inside your bought the tickets individually.

The first winning season of the Eagles was 1943 spring. In 1947, they entered their first playoff against Pittsburgh and registered victory with a margin of 21-0 previously NFL divisional playoff. David Akers is widelly seen as to be the all time leading scorer for the Philadelphia Silver eagles. The biggest rival of this Eagles could be the Giants. The rivalry began 5th October 1933 when the Eagles were defeated your Giants. The Giants won the series entirely. The second famous rivalry is an issue Cowboys when Eagles won the first match. This rivalry began on 30th September, 1961.

So with that in mind, how do you present the value of direct sales business into a prospect? More so, can be it in order to be take to one's prospect notice NFL Tickets value within the opportunity you're presenting?

 
Anyone in the world

If are generally new ultimately ticket broker branch you may have some difficulty in the actual tickets an individual would prefer to buy promote. The amount of events and the numerous types of tickets is able to bring a involving confusion in mind. While no one will tell you what to do, as it is often your to conduct business as you wish, here is what you must do: do not buy club seat tickets.

Since huge donor choice is not really possible for a lot of fans, usually are other for you to consider have to for Hokie tickets. Several often Hokie fans who do have season tickets who won't be creating a given game and are ready to market. You just have to find associated with them.

Of course there is undoubtedly the possibility that you can purchase tickets for the game from scalpers. Although often scalpers will try to sell their tickets for at least the ticket price, but at some games you may be able to obtain tickets significantly cheaper as compared to listed fees. If the game is not only high profile game, then there isn't always as much demand for your game and the tickets is actually going to sold for a lower price.

Sam played baseball with higher education and regarded doing because a career, but life got in the way. He has to content himself with video online flash games. I grew up a great Army brat and soccer was the sport in Europe. I have never really learned enough about baseball to regards. I have been tempted perform a video game, even so would probably ruin it for Sam.

If you want a good laugh not really go into a comedy show and book and provide for it using the internet. Alternatively, see shows on ice, a pantomime, or any of the favorite events. You can prepay for that zoo, or a tv show. The train, coach and travel to places can be booked and paid for with simply click of the button on your pc.

If you want to stick into the tried and tested, the sports jersey is the most appropriate. Select one that is assigned to his favorite player or teams. You may also have it customized contain his name instead. For sons retirement to college, a jersey representing his school had been a great innovation.

Negotiating the industry of tickets and box offices can be frustrating and time-consuming. A ticket broker makes magnitude process easy and convenient. Most sites have both online and telephone options. If you have a special request, call a knowledgeable customer service representative and you'll have your tickets in no time. If anyone can allow you to get the tickets you want, it's a ticket broker. For a full service ticket broker, success means getting you the tickets oodles of flab . so get ready to enjoy a special event.

Online tickets are already available online so will not have any reason not to purchase you. It can also give which you very good advantage acquire tickets for greater time creating you are going to able to obtain the best seats a person will be assured that you might not reach the that all tickets always be sold elsewhere. When purchased in bulk, online ticket outlets can provide great offers. So this is great news products and solutions want to observe a movie, sports event and concerts with the loved ones or using a large involving friends.

Believe me (and I've been in Rome during a worldwide soccer tournament!) there's nothing like the atmosphere of a match day, and the city buzzes with excitment. So, try one of these great value Rome soccer tours. Take the easy way - and book this efficient service online now and time savings in The italian capital city. You could have your match tickets secured over the following fifteen seconds!

Finally, these prizes Sports event tickets are not just given every derby but there is furthermore monthly gifts. They will accumulate monthly results and give prize for everyone people who topped the standings. Make use of common for organizations or charters that organize regular derbies.

Sergio Cragnotti took over-the-counter club in 1992 meet your needs his assistance Lazio accessible a force both in Italy and Europe. Since 1997 the Biancocelesti have won their second Scudetto, a Cup-Winners' Cup, an Italian and European Super Cup as well as Italian Mugs. However, only massive sales Highly recommended Webpage in conjunction with a restructuring of contracts allowed the club to avoid bankruptcy.

Soccer tickets Sergio Cragnotti took the actual years club in 1992 with his assistance Lazio have become a force both in Italy and Europe. Since 1997 the Biancocelesti have won their second Scudetto, a Cup-Winners' Cup, an Italian and European Super Cup and two Italian Cups of coffee. However, only massive sales along with a restructuring of contracts allowed the club to avoid bankruptcy.

Sports event tickets The 2012 finals is actually going to held in Kiev in Ukraine. The Olympic Stadium can hold about 77,000 fans. Euro 2012 opening ceremony and semi-finals game will be played at National Stadium in Warsaw, the capital of Belgium. National Stadium can hold more then 50000 soccer fans. Other match-ups will be played in Poznan, Wroclaw, Gdansk, Lvov, Donetsk and Kharkiv.

 
Anyone in the world

What Happens During a Psychiatry Assessment?

Private psychiatric examinations can be costly, but they're a good option when you need a fast diagnosis. The report will include recommendations from a specialist for treatment and a medical note to your GP.

Some people prefer to bring a family or friend member with them when they go for their examination. They could be volunteers, such as mental health charity workers or professionals such as lawyers.

What is an assessment of mental health?

A psychiatric assessment may be required if a person has symptoms of a mental illness. This assessment is used to determine the cause of the symptoms, and then design the best treatment strategy.

During the assessment a mental health professional asks the person about their current symptoms. The professional will also inquire with the patient about their medical history and family history. This information will help the doctor understand the root cause of the symptoms and how they affect the individual's life.

The test can consist of psychological tests or IQ tests. Psychological tests measure specific aspects of behavior, including the ability of a person to concentrate and recall, as well as degree of anxiety. IQ tests are designed to evaluate the cognitive abilities of a person.

A psychiatric examination may include a clinical interview. During the interview, the psychiatrist will talk to the person about their symptoms and listen to their responses. The psychiatrist will also evaluate the person's body-language facial expressions, facial expressions and verbal communication skills. Psychologists are able detect subtle cues that can be a sign of mental illness.

The psychiatrist will also conduct physical examinations and order lab tests. This will allow them rule out the possibility of a physical illness such as an undiagnosed neurological condition or thyroid disorder.

If the psychiatrist doesn't think that he/she can make a proper diagnosis based on evidence, the doctor might refer the patient specialist for a second view. This can be done through the NHS or privately.

Once the psychiatric evaluation is completed, the doctor will inform the person of their diagnosis. Most doctors will identify the specific condition they believe the patient is suffering from. Certain doctors might convey the diagnosis in a general way. This is more common if the evaluation shows that the person is suffering from a mental disorder that is severe like psychosis.

The psychiatrist will then discuss the results of the psychiatric evaluation with the patient and determine the most effective course of action. This can include counseling, medication or other therapeutic treatment.

Why do I require an assessment?

If you or someone close to you believes that a mental disorder could be beneficial, psychiatric assessment is an important first step. These exams, which are often called a "psych patient assessment eval", allow doctors to better understand your symptoms and determine what treatment options you should explore. It's normal to be nervous and have questions about a psychiatric assessment london evaluation.

It can be very difficult to articulate your emotions and feelings, especially if they are causing distress or impacting your daily life. When you undergo a psychiatric evaluation you'll answer questions regarding your thoughts, feelings, behaviour and physical sensations to help the doctor understand the situation. You will also be asked to write about your experiences in the past and how they affect your present. It's essential to be truthful to allow the doctor to get an accurate picture of your condition.

A psychiatric examination is a useful tool for those who find it difficult to understand their own problems or explain the causes to others. It can also be helpful if you're trying to access services such as statutory assistance and benefits, and it can determine which treatment is most appropriate for you.

Psychiatric assessments can be done through the NHS or privately. It is best to consult your GP first regardless of whether you intend to seek treatment privately as they will be able to offer you an appointment. It can be difficult to arrange an assessment with the NHS and a private appointment could help you avoid lengthy waiting times.

You can also opt to conduct a private psychiatric evaluation online, which is a quick and easy alternative. You can speak to a psychiatrist via video consultation and receive a diagnostic evaluation of psychiatric conditions within 30 days. This will include a detailed discussion of the most likely diagnosis as well as specialist treatment recommendations that are based on the holistic biopsychosocial model. Also included is an official medical report for your doctor.

A psychiatric assessment is very helpful for people with mental health issues who are at risk of harming themselves or others. If you're worried that a loved one or friend is at risk of harming themselves, the local crisis team will conduct a risk assessment with them to determine if there are concerns. This includes questions regarding their health, drugs and alcohol consumption, social connections and family history. They will decide on what assistance and assistance they can offer, if any.

What happens during a test?

You will be asked a series of questions by psychiatrists or a mental health professional psychiatrist about your current condition. They will want to know about your symptoms and how they impact your life. You may be asked to complete an initial questionnaire.

The exam could last up to one and half hours. The doctor will be interested in the way your symptoms affect you both mentally and physically and will inquire about the kind of support you receive at home, and whether any other people depend on you for help. The psychiatrist will be looking to determine whether you have a family history of mental illness because some illnesses can be genetic.

Depending on the circumstances, an emergency psychiatric assessment may be carried out at a hospital or in the home of the patient. During this assessment, the psychiatrist will be looking for signs of suicidal behavior. If the psychiatrist discovers these signs, they can immediately begin treatment.

In a non-urgent situation the psychiatrist will get an in-depth information from the patient. They will talk to them about their past and their relationships with family, friends and work life. The psychiatrist will ask questions regarding the general health of the patient as well as their sleeping habits and how they manage their symptoms. They will also inquire about the family members of the person and their stress triggers and what kind of trauma events they have experienced.

A psychiatrist will also examine the medical history of the patient, and they might order lab tests in some instances. The examination can be extremely personal, and the psychiatrist will be sensitive if they see some aspect of it to be a source of irritation or difficult to discuss.

Some people will choose to bring a relative or trusted friend along to their assessment. This will help remind the person of their goal and lessen the risk that they will forget important information. The person may be encouraged to write down the most important elements of their analysis in order to be helpful for reviewing the notes later on.

What happens following an assessment?

Everyone experiences bumps in the road, but if feelings like anxiety or depression get to the point where they are disrupting your daily routine then it's time to seek out treatment. Research has shown that the earlier you seek assistance, the more likely it is that you'll be able to overcome mental health issues and be able to return to your normal life again.

In a psychiatric disability assessment examination you will be asked numerous questions about your past experiences and the symptoms you are experiencing. It is often difficult to talk about these issues, especially when they are related to painful memories or events. It is essential to speak about your feelings in a candid and honest manner with your psychiatrist.

It is important to note that a psychological evaluation is not always a sign of an identification of a mental illness. It is possible that physical ailments like thyroid disorders or neurological disorders, may be a symptom of mental illness. The doctor can conduct an examination to rule out possible causes. They may also run blood, urine and brain tests and discuss your family history of mental health problems.

If, at the end of your psychiatric assessment and it is determined that you suffer from a mental illness and your psychiatrist is able to discuss the best treatment for you. This might involve medication, counselling or other behavioral therapies. You may also be referred to a mental health professional like psychologist or social worker to provide a specific therapy tailored to your needs.

A psychiatric assessment is a complicated procedure that can take up to two hours. During this time, the doctor will ask a lot of questions and observe your behavior. They may also administer psychological tests such as the Millon Clinical Multiaxial Inventory (MCMI) or psychometrics to determine if you have a disorder and if so, which type.

If you suffer from a serious and persistent mental health problem You may need to be admitted to a hospital under the Mental Health Act. This is known as "sectioning". This is referred to as being "sectioned".general-medical-council-logo.png

 
Picture of Abe Ennor
by Abe Ennor - Sunday, 6 October 2024, 10:30 AM
Anyone in the world

Discovering how to win the Powerball lottery, for example, is just like anything else in whole life. If you want to cook Mexican food, you Sports event tickets follow a proven menu. If you want to play soccer, you discover a soccer fitness instructor. If you want your DVD player with regard to fixed, obtain someone with experience and data in that area.

This basically a peek at the great deals out there at MLB venues this summer. The ticket deals will be best they were in as well as you can eat and drink at the venues without your wallet shriveling. Grab a friend and If you liked this write-up and you would certainly such as to obtain more facts relating to Motorsports Tickets kindly see our web site. benefit from the Boys of Summer in a major league park. Get the venue amenities, the mingling of fans, a cool beer, just a little music, cheap food, and cheaper Sports event tickets and, of course, the crack of this bat. Play Ball!

These sites also provide useful information on future shows as well as artist profiles. As well as you can obtain concert Sports event tickets for sale is through newspaper classified sections. Merchants also find other online traders with the person you can negotiate for a discount. As earlier mentioned in this article, be very sure before you commit cash earned salary. A little caution won't do any harm.

If you are a sports fan, you might understand how difficult it to buy tickets for some matches. Individuals are often prepared give their arm reward yourself with a seat in important baseball game regarding example when Nc Yankees are playing Boston Red Sox. Still one more pointer difficult to get a ticket for the match. Occupied it; baseball tickets are precious in US due to huge demand and limited supply. Case the right situation to reach the trade and a few money. Just a few tickets end up being found whereas require for the the tickets is fantastical.

When shopping for a sports fan there so many options to choose between it can be overwhelming! Sometimes your fan of sports can be very specific, other times it is great to surprise them with something fascinating special inside stocking. Right here is my go to list of stocking stuffers for my sports fan friends and family!

The Rays, in Street. Petersburg, are just a 10-15 minute drive from the Pinellas County Beaches, just like renowned E. Pete Beach and Treasure Tropical. These games are an excellent option in case you are visiting at the beginning of fall and you've brought the whole family. Soccer tickets are just $15, it's not far from most from the areas hotels and vacation rentals, it is possible to take a trolley to obtain there, therefore play suprisingly low night. In the event you little ones, Sundays are particularly fun because kids can run the bases for the games and they always zero cost giveaways to children 14 and subjected to.

Personalised Gifts - Obtaining personalised gift will certainly show your mother and father that you've got been thoughtful and caring in your gift selection and will certainly impress individuals. A personalised gift end up being available from different locations but top it besides from other gifts is Soccer tickets personal own unique personalisation.

Whether you want to dive off the deep end solo or get some help from people who've been there. Assist is relatively inexpensive and the high value regardless of where you get it from. It is definitely cheaper in comparison with real estate attorney.

When you are thinking about NFL games, you do not ever want in order to up the chance to obtain some Washington Redskins tickets. This team has generated dozens of postseason appearances, including a few Super Bowls. Redskins fans are among the most loyal a sports home business.

There are plenty of agencies available who will provide you the entry. You will not have to strive for that. Just order the tickets and mention the particular match and they're going to send you the tickets. Online facilities are also offered. You just have to visit the website of your chosen company. See their ad and meet up the criteria. You will get your ticket in any few weeks. The same facilities can be wanted 2008 Olympics tickets similarly.

Before putting in an order for concert tickets, football tickets, theater tickets pertaining to example "Wicked" tickets, or some other event tickets, make sure there are no hidden allegations. The hidden charges often come camouflaged as "service charges" or such like. Shipping charges are fine as long as tend to be reasonable. The common rush shipment could spend you an amount from $15 to $25 in the U.S. if not more to $35 internationally.

When are attending an active sports thing. You don't want to have a low seat a person can't even enjoy the action on the area no matter how cheap the ticket was. Sound preferable sit behind the dugout? With proper connections which is suited to sit in the seats which you like to sit in from a reasonable rate.

This associated with fundraiser is additionally done fairly easily your lot of fancy sports gear. A simple table and a pair of chairs supplies all need to have for a leg wrestling battle. You can charge admission into a baseball game in the park with minimal outlay of cash as effectively.

 
Anyone in the world

προώθηση ιστοσελίδων Κάποιος μάτιασε τον Ολυμπιακό… Έτσι μετά τον Σέντρικ Σίμονς, λογότυπο Βολος που υπέστη εξάρθρωση ώμου και θα μείνει εκτός για περίπου ένα μήνα......

Πρόβλημα και με Σλούκα προώθηση ιστοσελίδων Κάκωση στη δεξιά κνήμη έχει ο γκαρντ του Ολυμπιακού

Κάποιος μάτιασε τον Ολυμπιακό… Έτσι μετά τον Σέντρικ Σίμονς, που υπέστη εξάρθρωση ώμου και θα μείνει εκτός για περίπου ένα μήνα, κατασκευη σαιτ Βολος πρόβλημα προέκυψε και με τον Κώστα Σλούκα.

Ο 23χρονος γκαρντ ταλαιπωρείται από κάκωση στη δεξιά κνήμη, δημιουργια e shop βολος online όπως έδειξε η μαγνητική τομογραφία που έβγαλε την Κυριακή. Έτσι δεν θα αγωνιστεί στην κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση με τον αήττητο ΠΑΟΚ τη Δευτέρα στο ΣΕΦ, e shop κατασκευη Βολος ενώ πιθανό είναι να προφυλαχθεί και στο θεωρητικά εύκολο ματς με τη Ζιέλονα Γκόρα την προσεχή Παρασκευή στο ίδιο γήπεδο για την Ευρωλίγκα.

Ελλείψει Σίμονς και Σλούκα, seo online marketing companies Βολος στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΠΑΟΚ θα βρεθούν Αγραβάνης και Παπαπέτρου.

Πηγή: sport-fm.gr

προώθηση ιστοσελίδων προώθηση ιστοσελίδων Σε παύση ο δήμαρχος Ιθάκης για λόγους Δημοσίου συμφέροντος

Ο Γιάννης Κασσιανός είχε παραπεμφθεί στο πειθαρχικό για σειρά παραπτωμάτων όπως παράληψη υποβολής πόθεν έσχες και εμπλοκή του δήμου σε δικαστικές διαμάχες για δικά του χρέη  

Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, ευκολη κατασκευή site Βολος ο δήμαρχος Ιθάκης Γιάννης Κασσιανός παύτηκε από τα καθήκοντά του «για σοβαρούς λόγους Δημοσίου συμφέροντος».

Ο υπουργός Εσωτερικών αποδέχτηκε τη σχετική γνωμοδότηση του αρμόδιου Πειθαρχικού Συμβουλίου, προωθηση seo Βολος στο οποίο είχε παραπεμφθεί ο 67χρονος δήμαρχος, και έκρινε ότι οι πράξεις του επέφεραν βλάβη στα συμφέροντα του δήμου.

Ο κ.Κασσιανός διKiaKiaristera.gr/">ΔΗΜΑΡχιακή θητεία, ενώ διατηρεί κατασκευαστική εταιρεία με έδρα στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας, Βουκουρέστι.

Στη σχετική ανακοίνωση, το υπουργείο Εσωτερικών αναφέρει πως ο κ. Κασσιανός παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο μετά από αιτιολογημένη έκθεση του ΓΓ της οικείας Αποκεντρωμένης Διοίκησης προκειμένου να απολογηθεί:

-Για αδικαιολόγητες απουσίες από το Δήμο Ιθάκης κατά το έτος 2011 (5 μήνες) και το 2012 (δύο μήνες),

-Για υποβολή ανακριβούς υπεύθυνης δήλωσης ως υποψήφιος δήμαρχος στις δημοτικές εκλογές του 2010,

-Για εμπλοκή του δήμου Ιθάκης σε δικαστικούς αγώνες με το Ελληνικό Δημόσιο για ατομικά χρέη αυτού προς το Δημόσιο με δηλώσεις αυτού και του Δήμου για λογαριασμό του, σε αναγκαστικές κατασχέσεις εις χείρας τρίτου της αντιμισθίας του, των ΔΟΥ Αγ. Δημητρίου και ΙΒ Αθηνών,

-Για αυθαίρετη δίωξη της Προϊσταμένης του Τμήματος Οικονομικών του Δήμου Ιθάκης, η οποία προέβη σε θετική δήλωση της αναγκαστικής κατάσχεσης της ΔΟΥ ΙΒ Αθηνών και τον υποβιβασμό της στη πολεοδομίαπολεοδομίας,

-Για την κατ’ αυτόν άσκηση ποινικής δίωξης για υπεξαγωγή εγγράφων και παράβαση καθήκοντος από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας,

-Για παράλειψη υποβολής δήλωσης πόθεν έσχες από την ανάληψη των καθηκόντων του και για τα έτη 2011 και 2012.

Τον περασμένο μήνα, ο κ. Κασσιανός είχε προβεί σε μία απίστευτη και μοναδική κίνηση στα ελληνικά χρονικά, καθώς ανήρτησε στην ιστοσελίδα του δήμου έγγραφο στο οποίο περιγράφει τα «προσόντα» που κατά τον ίδιο θα πρέπει να διαθέ ΤΕΙ ο επόμενος δήμαρχος του νησιού.

προώθηση ιστοσελίδων Πρωτοποριακή συσκευή μεταδίδει ήχους μέσω του ανθρώπινου σώματος!

Η συσκευή Ishin-Den-Shin χρησιμοποιεί ένα μικρόφωνο για να ηχογραφήσει ήχους και ακολούθως τους μετατρέπει σε αθόρυβα σήματα, τα οποία μεταφέρονται μέσω του σώματος του ατόμου που κρατάει το μικρόφωνο

Η Disney ανέπτυξε μια πρωτοποριακή συσκευή, η οποία μεταδίδει ήχο μέσω του ανθρώπινου σώματος, σύμφωνα με το BBC.

Ο λόγος για τη συσκευή Ishin-Den-Shin (στα ιαπωνικά σημαίνει «όταν σκέφτεται το μυαλό, τα μεταδίδει η καρδιά»).

Η συσκευή χρησιμοποιεί ένα μικρόφωνο για να ηχογραφήσει ήχους και ακολούθως τους μετατρέπει σε αθόρυβα σήματα, τα οποία μεταφέρονται μέσω του σώματος του ατόμου που κρατάει το μικρόφωνο.

Στη συνέχεια, όταν το συγκεκριμένο άτομο ακουμπήσει το δάχτυλό του στον λωβό του αυτιού ενός άλλου ατόμου, σχηματίζεται ένα «οργανικό μεγάφωνο» και τα αθόρυβα σήματα μετατρέπονται σε ήχους.

Η νέα συσκευή δημιουργήθηκε στα εργαστήρια της Disney στο Πίτσμπεργκ των ΗΠΑ.

Αυτή την εβδομάδα, της απονεμήθηκε το τιμητικό βραβείο στην έκθεση Ars Electronica στο Λιντς της Αυστρίας.

Ο καθηγητής του πανεπιστημίου Σάλφορντ, Τρέβορ Κοξ δοκίμασε την εφεύρεση και σχολίασε: «Είναι μαγικό. Ακούς ήχους που έρχονται από το πουθενά».

Στην ιστοσελίδα της Disney στο διαδίκτυο, αναφέρεται, ότι «το ηλεκτροστατικό πεδίο που δημιουργείται από τη συσκευή προκαλεί μια σχεδόν ανεπαίσθητη δόνηση στο λωβό, με αποτέλεσμα το δάχτυλο και το αυτί να λειτουργούν ως φυσικά μεγάφωνα, που μετατρέπουν σε ήχο τα κωδικοποιημένα σήματα».

Όπως διευκρινίζεται, «τα σήματα μεταδίδονται από σώμα σε σώμα σε κάθε φυσική επαφή μεταξύ δύο ατόμων».

προώθηση ιστοσελίδων

source: http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/606529/provlima-kai-me-slouka/

προώθηση ιστοσελίδων…

 
Anyone in the world

ΤΖΑΚΙΑ ΒΟΛΟΣ Ένας ολοένα αυξανόμενος αριθμός Αμερικανών αμφισβητεί την ικανότητα του Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα να κυβερνήσει, αποκαλύπτει δημοσκόπηση των CNN/ORC......

«Ο Ομπάμα δεν μπορεί να κυβερνήσει» ΤΖΑΚΙΑ ΒΟΛΟΣ Μειώνεται συνεχώς η δημοτικότητα του προέδρου των ΗΠΑ

Ένας ολοένα αυξανόμενος αριθμός Αμερικανών αμφισβητεί την ικανότητα του Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα να κυβερνήσει, αποκαλύπ ΤΕΙ δημοσκόπηση των CNN/ORC η οποία δημοσιεύθηκε σήμερα και αντικατοπτρίζει τον πιθανώς μεγαλύτερο αντίκτυπο της «προβληματικής εφαρμογής» του νόμου του για την υγεία.

Η δημοσκόπηση, επίσης, ψευτικα τζακια διακοσμητικα βολος ανέδειξε ότι το 53% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι θεωρεί πως ο Ομπάμα δεν είναι τίμιος ή αξιόπιστος. Είναι η πρώτη φορά που η δημοσκόπηση των CNN/ORC καταγράφει ότι ξεκάθαρη πλειοψηφία αμφισβητεί την ακεραιότητα του προέδρου, κατασκευεσ τζακιων βολος μετέδωσε το CNN.

Μόλις τo 40% του δείγματος των 843 ενήλικων Αμερικανών οι οποίοι έλαβαν μέρος στην έρευνα που διεξήχθη με την μέθοδο των τηλεφωνικών συνεντεύξεων στις αρχές της περασμένης εβδομάδας είπε ότι ο Ομπάμα μπορεί να ηγηθεί της κυβέρνησης αποτελεσματικά. Το ποσοστό αυτό έχει μειωθεί κατά 12 εκατοστιαίες μονάδες από τον Ιούνιο.

Η δημοσκόπηση έγινε το διάστημα 18η-20η Νοεμβρίου εν μέσω των συνεχιζόμενων προβλημάτων που μαστίζουν την εφαρμογή του σήματος κατατεθέντος της εσωτδημόσια υγείαυγεία, ευρέως γνωστό ως Obamacare.

Το HealthCare.gov, ο ιστότοπος της κυβέρνησης που προσφέρει ιδιωτική υγειονομική κάλυψη σε ανασφάλιστους Αμερικανούς σε 36 από τις 50 αμερικανικές πολιτείες έχει βρεθεί στο στόχαστρο πολιτικών πυρών λόγω των τεχνικών προβλημάτων, που κατέκλυσαν την έναρξη της σελίδας την 1η Οκτωβρίου κι έκτοτε έχουν καταβάλει το σύστημα.

Επιπλέον, οι ασφαλιστικές εταιρείες έχουν ακυρώσει εκατομμύρια υπάρχοντα ασφαλιστήρια υγείας εξαιτίας του νόμου, εγείροντας ερωτήματα για την υπόσχεση του Ομπάμα ότι οι πολίτες θα μπορούν να κρατήσουν τα συμβόλαιά τους εφόσον είναι ευχαριστημένοι με την κάλυψή τους.

Οι δημοσκόποι δηλώνουν ότι η έρευνα, που διενήργησε η εταιρεία ORC International, και έχει περιθώριο στατιστικού λάθους τις ±3,5 εκατοστιαίες μονάδες, δοχειο πελλετ για τζακι βολος καταγράφει τα χειρότερα αποτελέσματα για τον Ομπάμα κατά τη διάρκεια της πενταετούς του δια κυβέρνησης σε τομείς-κλειδιά.

Το 56% των ερωτηθέντων είπε ότι δεν εκτιμά τον Ομπάμα, διαφωνεί με τον πρόεδρο σε σημαντικά θέματα και δηλώνει ότι δεν του εμπνέει εμπιστοσύνη, τζάκια μοντέρνα βολος τη στιγμή που το 53% λέει ότι δεν τον θεωρεί ισχυρό και αποφασιστικό ηγέτη, λέει το CNN.

Αλλά η δημοσκόπηση, ενεργειακο τζακι πωσ λειτουργει βολος επίσης, βρήκε ότι η πλειοψηφία των ερωτηθέντων λέει ότι ο πρόεδρος έχει ακόμη όραμα για το μέλλον της χώρας και νοιάζεται για το μέσο πολίτη. Το 70% λέει ότι είναι συμπαθητικός.

Μια άλλη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από τον οργανισμό Gallup τοποθετεί το ποσοστό της συνολικής επιδοκιμασίας του έργου του στο 41%, σύμφωνα με τα τελευταία εβδομαδιαία ευρήματα μεταξύ 11- 17 Νοεμβρίου, χαμηλότερα από το 45% το Σεπτέμβριο, καλαθι πελλετ για τζακι βολος πριν από την εφαρμογή του νόμου για την υγεία.

ΤΖΑΚΙΑ ΒΟΛΟΣ ΤΖΑΚΙΑ ΒΟΛΟΣ Oλα όσα γνAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone

Στις 8 το βράδυ η AppleAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κίνας

Σε λίγες ώρες στις 8 το βράδυ για την Ελλάδα- η AppleAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της ΚAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone 5S και 5C, όπως εικάζεται ότι θα ονομαστεί το «φτηνό» μοντέλο, θα παρουσιαστεί και η αναβαθμισμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος για τις φορητές συσκευές της Apple, το iOS 7, αλλά και κάποια ανανεωμένα iPods.

Σε φωτογραφίες που δημοσιεύτAppleApple.com/gr/iphone/">iPhoneinCanada φαίνεται το κουAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone, όπου διακρίνεται ένας μεταλλικός δακτύλιος – κάτι σαν μικροσκοπική κάμερα - μέσα στο κλασικό κεντρικό πλήκτρο. Η αλλαγή αυτή θεωρείται ότι φέρνει την ενσωμάτωση βιομετρικού αισθητήρα, μέσω του οποίου θα αναγνωρίζεται το δακτυλικό αποτύπωμα του χρήστη και έτσι θα είναι περισσότερο αποτελεσματικό το κλείδωμα της συσκευής.

Mesa sto keimeno 1.jpg

Ο γνωστός πια «πονοκέφαλος», για την πάντα μυστικοπαθή εταιρεία από το Κουπερτίνο, Αυστραλός Sonny Dickson, δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία με όλο το υποσύστημα του επανασχεδιασμένου κεντρικού πλήκτρου, στην οποία διακρίνεται καλύτερα η θεωρούμενη από τους περισσότερους μικροκάμερα, σημειώνοντας πάντως ότι αυτή και μόνο η αλλαγή δεν επιβεβαιώνει ότι την ύπαρξη του αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Σε άλλη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο macrumors.com, υποτίθεται ότι εικονίζεται η πίAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone 5S και φαίνεται η αλλαγή στο φλας, το οποίο πλέον θα είναι διπλό LED. Φήμες θέλουν σημαντικά βελτιωμένο και τον φωτογραAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone. Σύμφωνα μάλιστα με κάποια αναφορά, ίσως η Apple έχει χρησιμοποιήσει τον 13άρι αισθητήρα της Sony για την αναβαθμισμένη κάμερα του 5S.

Mesa%20sto%20keimeno%202.jpg

YouTube.com/embed/Q3rwLUhGqq4?rel=0" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="420">

Σίγουρα ταχύτερος θα είναι AppleApple.com/gr/iphone/">iPhone. H ανανεωμένη

εκδοχή της best seller συσκευής της Apple θα ενσωματώνει το τσιπ A7, με 1

Gb RAM και θα είναι διαθέσιμη σε εκδόσεις των 16, 32 και 64 Gb. Η οθόνη

είναι μάλλον βέβαιο ότι θα παραμείνει στις 4 ίντσες, παρά το γεγονός

ότι σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα της Wall Street Journal, η Apple

πιεζόμενη από τον ανταγωνισμAppleApple.com/gr/iphone/">iPhones με οθόνη 6

ιντσών. Πιθανότατα, πάντως, μεγαλύτερης χωρητικότητας θα είναι η

μπαταρία του νέου μοντέλου, σε μια προσπάθεια της Apple να απαντήσει σε

ένα από τα συχνότερα αιτήματα των πελατών της.

Εκτος από τις γνωστές επιλογέAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone 5S εικάζεται ότι θα είναι πλέον διαθέσιμο και σε χρυσό-σαμπανιζέ.

Οσον

AppleApple.com/gr/iphone/">iPhone 5C, αυτό λέγεται ότι θα έχει πλαστικό

κέλυφος, σε διάφορα χρώματα, όπως και τα νέα iPods. Ισως να ενσωματώνει

τον επεξεργαστή του 5 (Α6), να έχει κάμερα με αισθητήρα 8 Megapixel και

να είναι διαθέσιμο και σε έκδοση χωρητικότητας 8 Gb. ΥπολοAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone θα κοστίζει κάπου ανάμεσα στα 400 και 500 δολάρια.

Τέλος,

το επίσης ανανεωμένο λειτουργικό σύστημα για τις φορητές συσκευές της

Apple, το οποίο είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο πρόσφατο συνέδριο

προγραμματιστών της εταιρείας, θα φέρει διάφορες ουσιαστικές και

σχεδιαστικές βελτιώσεις, θυμίζοντας περισσότερα – σύμφωνα με κάποιες

κακές γλώσσες – το ανταγωνιστικό Android της Google.

YouTube.com/embed/C-_ImY_Bcwg?rel=0" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="420">

ΤΖΑΚΙΑ ΒΟΛΟΣ Ασία: Ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι είναι βιαστής!

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της...

Το ένα τέταρτο των Ασιατών παραδέχεται ότι έχει βιάσει γυναίκα, σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες της περιοχής και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της, σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ.

"Τα συμπεράσματα της έκθεσης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της βίας κατά των γυναικών στην περιοχή. Και η βία είναι απολύτως συνδεδεμένη με την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων", δήλωσε η Έμα Φούλου, εκ των επικεφαλής της έρευνας.

Η έκθεση με τίτλο "Γιατί Ορισμένοι Άνδρες Χρησιμοποιούν Βία Κατά των Γυναικών και Πώς Μπορούμε να το Αποφύγουμε;" βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο Μπανγκλαντές, την Καμπότζη, την Κίνα, την Ινδονησία, την Σρι Λάνκα και την Παπούα Νέα Γουινέα.

Η έκθεση παρείχε λεπτομερή στοιχεία για την βία που ασκούν οι άνδρες εις βάρος των γυναικών και τα κίνητρά τους.

Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού επιλέχτηκε για την πρώτη τέτοια έκθεση κυρίως επειδή τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλά ενεργά προγράμματα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στην Ασία.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το ποσοστό σωματικής και σεξουαλικής βίας εις βάρος συζύγων και συντρόφων είναι υψηλό, καθώς στην Ινδονησία, για παράδειγμα, κυμαίνεται στο 26%, ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα στο 80%.

Μεταξύ των βιαστών που παραδέχονται την πράξη τους, το πιο κοινό κίνητρο που επικαλούνται είναι η αίσθηση σεξουαλικής κυριότητας.

"Παρότι το αλκοόλ συχνά θεωρείται ότι είναι ένας κοινός παράγοντας διάπραξης βίαιου εγκλήματος, ήταν η λιγότερο κοινή απάντηση που έδωσαν οι ερωτηθέντες", σύμφωνα με την έρευνα.

Η έρευνα αποπειράθηκε επίσης να εξετάσει το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες.

Στο Μπανγκλαντές, την Κίνα και την Ινδονησία, περίπου το 2% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει άλλον άνδρα, ενώ στη Σρι Λάνκα και την Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται, κατά μέσον όρο, σε 3% με 4% και στην Παπούα Νέα Γουιένα σε 8%.

Όπως προκύπ ΤΕΙ, η Παπούα Νέα Γουινέα έχει σχετικά χαμηλό επίπεδο ισότητας των δύο φύλων, έλλειψη νομοθεσίας κατά του βιασμού, ενώ οι πρόσφατες συγκρούσεις έχουν οδηγήσει στην αποδοχή της βίας, εξηγεί η Φούλου.

Η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου το 72% με 97% των ανδρών που παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει δεν αντιμετώπισαν τις συνέπειες του νόμου.

ΤΖΑΚΙΑ ΒΟΛΟΣ

source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/612936/o-obama-den-borei-na-kuvernisei/

ΤΖΑΚΙΑ ΒΟΛΟΣ…