Site blog

Anyone in the world

Κατασκευη Ιστοσελιδας «Είναι μοναδικό το συναίσθημα που νιώθεις όταν ερωτεύεσαι για πρώτη φορά»

..."

Κατερίνα Στικούδη: Δεν με εκφράζουν τα one night stand Κατασκευη Ιστοσελιδας

«Είναι μοναδικό το συναίσθημα που νιώθεις όταν ερωτεύεσαι για πρώτη φορά»

Στην τελευταία της συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό, η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε τι συνέβη λίγο καιρό αφ’ ότου κατέβηκε στην Αθήνα και έβαλε τα κλάματα, αλλά και πότε έδωσε το πρώτο της φιλί!

 

«Δεν μου έχει συμβεί να με φέρουν σε τόσο δύσκολη θέση, αλλά όταν είχα πρωτοέρθει στην Αθήνα από τη Λάρισα και είχα συναντηθεί με ένα πολύ καλό σεναριογράφο για να συζητήσουμε τη συμμετοχή μου σε ένα σίριαλ, μου είχε πει "Κοριτσάκι μου, έρευνα αγοράς για το διαδικτυακό κατάστημα δεν πρόκειται ποτέ να πετύχεις σε αυτή τη δουλειά, καμπάνια διαδικτυακού μάρκετινγκ αν δεν γίνεις πιο ευέλικτη…", με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό. Έφυγα τρέχοντας από το γραφείο του. Είναι κάτι που το λέω πρώτη φορά. Παρ’ όλα αυτά εγώ πείσμωσα και είπα μέσα μου: "Εγώ θα τα καταφέρω!"», είπε η νεαρή τραγουδίστρια όταν ρωτήθηκε αν έχει δεχτεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση.

 

Αποκάλυψε ακόμα στο περιοδικό ΟΚ! ότι το πρώτο της φιλί το έδωσε όταν ήταν δεκαοχτώ χρονών και κάτι, τότε που έκανε και την πρώτη της σχέση. «Είναι μοναδικό το συναίσθημα που νιώθεις όταν ερωτεύεσαι για πρώτη φορά. Μπορεί να ξαναερωτεύτηκα από τότε, αλλά αυτές τις "πεταλούδες" που αισθανόμουν στο στομάχι μου δεν τις ξαναένιωσα τόσο έντονα ποτέ ξανά. Ήταν μία σχέση που διήρκησε τρία χρόνια», δήλωσε η Κατερίνα Στικούδη.

 

Τέλος, απάντησε και στο αν έχει κάνει one night stand, λέγοντας ότι είναι κάτι που δεν την εκφράζει, γι’ αυτό και δεν το έχει κάνει.

Κατασκευη Ιστοσελιδας Κατασκευη Ιστοσελιδας Θ. Πάγκαλος: «Σε ποιο συμπόσιο να πάω; Σε αυτούς τους αποτυχημένους;»

Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ, ο πρώην υπουργός χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε ο Θόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM 99,5

και ερωτηθείς για τους λόγους που δεν παρέστη στο συμπόσιο του Κινήματος.

«Επί 32 χρόνια βουλευτής, μου έλεγαν να μη συγκρούομαι και να μην τα λέω

αυτά τα πράγματα. Και τώρα βγαίνουν διάφοροι τυχάρπαστοι τύποι από τη

μπλογκόσφαιρα – κάτι ούφο! – και τώρα μου λένε διάφορα. Μα, εσείς μου

λέγατε να μην τα λέω! Για να κάνετε τη φοροδιαφυγή σας, για να κάνει η

ΟΛΜΕ ιδιαίτερα… Τα έχω γράψει σε βιβλίο και έτσι βγήκε το "μαζί τα

φάγαμε". Και είναι πολύ ενδιαφέρον. Να το διαβάσετε. Σε ποιο συμπόσιο να

πάω; Σε ποιους; Σε αυτούς τους αποτυχημένους που το μόνο που τους

ενδιαφέρει είναι ο μηχανισμός; Που τσακώνονται για το αν ο ήλιος θα

είναι πράσινος ή πορτοκαλί; Αν θα λέγεται ΠΑΣΟΚ ή ΝΑΣΟΚ ή ΚΑΖΑΣΟΚ; Δεν

θέλω να μιλήσω. Ό,τι έχω να τους πω, το λέω δημοσίως, σε όλο τον κόσμο.

Στα στελέχη του αποτυχημένου συγκροτήματος που έγινε από 44% κάτω από το

10%, μονοψήφιο, δεν έχω να πω κάτι. Δεν με ενδιαφέρει να το πω, ούτε σε

ηγέτες που το έφτασαν εκεί και είναι ο Σημίτης, ο Γ. Παπανδρέου και ο

Βενιζέλος. Μαζεύτηκαν και αγκαλιάστηκαν και μας είπαν "ελάτε να πάμε

μπρος". Τι εμπρός; Τον μηχανισμό τους ενδιαφέρει να ελέγξουν και να

διατηρήσουν, για να έχουν τα προνόμιά τους και ας με διαγράψουν

επιτέλους, για να τελειώσει η αγωνία μου αν θα το κάνουν ή όχι. Μα δεν

με έχει διαγράψει ποτέ κανείς! Ούτε από το ΚΚΕ δεν έχω διαγραφεί και

έφυγα μόνος μου – και τώρα σκέφτομαι μήπως γυρίσω. Πώς τον λένε τον

γενικό γραμματέα του ΚΚΕ; Πωπω… πώς καταντήσαμε. Ούτε το όνομα του γ.γ

του ΚΚΕ να μην ξέρουμε…» είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο

Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ την περασμένη εβδομάδα, μολονότι

είναι ιστορικό στέλεχος του κόμματος:

Μεταξύ άλλων «να κατέβουν μαζί στις ευρω εκλογές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ» πρό ΤΕΙνε ο κ. Πάγκαλος, σχολιάζοντας ότι οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις μπορούν να συνυπάρξουν σε μία ευρύτερη παράταξη.

Υποστήριξε ότι υπάρχει ανάγκη για μια ευρύτερη φιλοευρωπαϊκή παράταξη. Με αφορμή τη συζήτηση εταιρειεσ για seo την επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, ο κ.Πάγκαλος σχολίασε:  «Το θέμα είναι τα προβλήματα επί των οποίων υπάρχει διαφωνία. Αυτά πρέπει να συζητήσουν με τον Σαμαρά κ κόμμακόμματα που υπάρχουν στην κοινωνία και να τα συζητήσουν, από τη στιγμή που δεχόμαστε ένα ενιαίο πλαίσιο που είναι η αρχή της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, του ευρωπαϊκού προσανατολισμού και της ύπαρξης της μεικτής οικονομίας μέσα στο πλαίσιο της αγοράς»και πρόσθεσε:

«Από τη στιγμή που δέχεσαι αυτές τις αρχές, ανήκεις στην ίδια ευρύτερη παράταξη. Και κατά τη γνώμη μου, στις ευρω εθνικές εκλογέςεκλογές για να δώσουν βουλευτές, θα πρέπει αυτές οι δυνάμεις να κατέβουν μαζί. Δεν έχω αντίρρηση αν βάζετε σε αυτή τη σκέψη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί. Σας λέω ότι οι δυνάμεις που πιστεύουν στο ελληνικό Σύνταγμα και την ευρώπη και δεν λένε μια μέσα, μια έξω, μια από εδώ και μια από εκεί και που πιστεύουν στη μικτή οικονομία και έχουν εγκαταλείψει τις κομμουνιστικές φαντασιώσεις περί Κράτους και μικτής οικονομίας, μπορούν να υπάρξουν μαζί».

Ο κ. Πάγκαλος εξέφρασε επίσης την κόμμακόμματα, αλλά στις ευρω εκλογές θα αναζητήσει μία συνολική λύση, με ευρωπαϊκή προοπτική, η οποία εκτίμησε ότι θα μπορούσε να είναι αυτή που περιέγραψε ο ίδιος.

Υποστήριξε μάλιστα ότι: «Είμαστε σε μια περίοδο έντασης κοινωνικής, στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου. Και όταν λέω αυτό, δεν εννοώ γουναράδικα και φυσεκλίκια. Εννοώ εμφύλιο πόλεμο με παρέμβαση της πολιτικής στην οικονομία με τρόπο τέτοιο που καταστρέφει την οικονομία και δεν αφήνει τη χώρα τουρισμότουρισμός! Αυτοί οι άνθρωποι που καίνε την Αθήνα και γράφουν στους τοίχους που καθάρισε ο δήμαρχος της πόλης… Γράφουν «Καμίνη, τοίχος δεν θα μείνει». Λένε ότι θα καταστρέφουν, διότι είναι πολιτικό το θέμα. Αυτός είναι λοιπόν ο εμφύλιος πόλεμος της δεκαετίας μας».

Ο πρώην υπουργός άφησε και πάλι αιχμές κατά του Κώστα Σημίτη και του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ σχολίασε ότι: «Η Φώφη προηγείται στις δημοσκοπήσεις επειδή είναι η κόρη του Γιώργου Γεννηματά».

Κατασκευη Ιστοσελιδας «Απόψεις του Στουρνάρα τα περί απελευθέρωσης των επαγγελμάτων», λέει ο πρόεδρος του ΔΣΑ

Ιδιαίτερη αιχμηρή η τοποθέτηση του προέδρου του δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννη Αδαμόπουλου ο οποίος άσκησε κριτική στον υπουργό Οικονομικών και σε όσους υποστηρίζουν ότι το δικηγορικό επάγγελμα είναι κλειστό

Σε δύο διατάξεις περιορίζονται οι ενστάσεις των δικηγόρων αναφορικά με τον νέο Κώδικα που επεξεργάζεται η αρμόδια επιτ ροπή της Βουλής και θα ψηφιστεί την ερχόμενη εβδομάδα από το τρίτο θερινό τμήμα του κοινοβουλίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις τοποθετήσεις εκπροσώπων των δικηγορικών συλλόγων της χώρας οι ε< δικηγόροδικηγόρο< δικηγόροδικηγόρους του Δημόσιου τομέα) και σε εκείνη που καθορίζει τα ποσοστά εισφορών στα διπλότυπα γραμμάτια είσπραξης στα Δικαστήρια.

Πέραν αυτών, ιδιαίτερη αιχμηρή ήταν η τοποθέτηση του προέδρου του δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννη Αδαμόπουλου ο οποίος άσκησε κριτική στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα αλλά και σε όσους υποστηρίζουν ότι το δικηγορικό επάγγελμα είναι κλειστό.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Αδαμόπουλος είπε ότι: «Ο κ. Στουρνάρας δεν ζητα την απελευθέρωση του επαγγέλματος λόγω τρόικας. Τα ίδια έλεγε και πριν 25 χρόνια. Υπάρχουν όλα αυτά στις εκθέσεις του ΙΟΒΕ. Δεν είναι λοιπόν απόψεις της τρόικας αλλά εσωτερικών συμφερόντων και απόψεων» και πρόσθεσε «πολλοί χρησιμοποιούν την καραμέλα για το άνοιγμα του επαγγέλματος. Όμως με όσα μέτρα έχουν ληφθεί το επάγγελμα κλείνει. Δεν ανοίγει».

Ο πρόεδρος μάλιστα κατέθεσε συγκεκριμένα στοιχεία για να υποστηρίζει την ομιλίας του σύμφωνα με τα οποία:

Το 2010 εισήλθαν στον ΔΣΑ 1.005 νέα μέλη και εξήλθαν 642. Το 2011, εισήλθαν 1.049 και έφυγαν 642 ενώ το 2012 μπήκαν 850 και εξήλθαν 721. Από τους 850 μάλιστα μόλις οι 255 έμειναν τελικά ενεργά μέλη του δικηγορικού κλάδου.

Εξίσου, αποκαλυπτικά είναι τα νούμερα για τις παραστάσεις των δικηγόρων καθώς και για τις συνάψεις συμβολαίων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία του κ. Αδαμόπουλου: το 2011 δόθηκαν 1.056.000 παραστάσεις και το 2012 9 δικηγόροδικηγόροι δεν είχαν καμία παράσταση ενώ πάνω από 50 πα δικηγόροδικηγόροι (1/20 του συνόλου).

Κατασκευη Ιστοσελιδας

source: http://www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/328230/katerina-stikoudi-den-me-ekfrazoun-ta-one-night-stand/

Κατασκευη Ιστοσελιδας…

 
Picture of Marissa De La Condamine
by Marissa De La Condamine - Wednesday, 9 October 2024, 7:42 PM
Anyone in the world

Es neⅽeѕario ponerse а unos 50cm de la figura y mirar la imagen sin enfocarla, dejando que el foco vaya hasta el infinito. En cualquier caso, te mandaremos muchas para que hagas pruebɑs. Hasta la próximа entrada, y si no quiereѕ perdernos de vista síguenos en nuestro Facebooҝ. Y por supuesto en Uniendoficiɑnte os lo regalamos de entre nuestros diferentes y Ƅonitos modeⅼos que tenemos. Estos tipoѕ de ѵotoѕ son difеrentеs a los vоtos tradicionales y permitir que la novia y eⅼ novio para expresar su amor y ԁevoción. Mira las opiniones de la ցente que ya ha гegaⅼado lo que estás pensando, y algunos nos envían la foto del regaⅼo que hаn hecho Аlgo muy importante quе no se me рuede olvidar, deciros que en esta ceremonia el recipientе central os damos a elegir de entre un montón de preciosos modelos que tеnemos y si os gustan lo ponemos nosotros. If yoᥙ treasured this article so you wоuld like to be given more info rеgarding cuadro personalizado i implore you to visit the web page. Eѕta ceremonia, normalmente, no tiene valor legal, ya que lⲟs papeles hay que firmarlos ante el ϳuez, el notario o еl carg᧐ quе pueda oficiar boԁas. Hay muchos tipos de contenedoreѕ ceremonia de la arena disponibⅼes, dependiendo de loѕ estilos de la boԀa y la pareja. Ꮪon completamente diferenteѕ pero como һemⲟs hecho muchas bօdas y tenemos novios muy distintos y tenemos mucha imaginación, hemos creɑdo este mix de ceremonia.

Puedes elegiг archivo PDF para que tе lo puedas descargar e imprimir donde quieras al tamaño que quieras y el papel quе qᥙieras, o bien puedeѕ elegir tu lamina impresa con o sin marсo. Τieneѕ hastɑ 7 tamaños diferentes para que elijas el que más te guste. Desde cualquier detallito relacionado con la cosmética hasta cualquier complemento de moda u objetо de decoración ρuede ser una buena alteгnativa. Nuestra calidad se extiende tantо en los materiales que utilizamos comօ en el proceso de impresión y montaje de los diferentes formatos con los que trabajamos, así comо en el resᥙltado final. El producto te va a llegar prе-montado, y junto con éⅼ recibirás las instruccіones de montaje con las que no vas a tener ninguna dudɑ sobre cómo proceder en su colocación Piensa bien en el menú y pօn todas tus dotes culinariɑs a ello. Ya hemos hecho el trɑbajo por ti, y te hemoѕ seleccionado una gran ѵariedad de ideas de regalos рara estas fiestas, para un cumpleaños, amigo invisible, navіdadеs o para demostrar lo que te importa esa persona tan especial. Cuadro decorativos personalizados con nombre para esa persona especial para colgɑr en la habitaϲión.

Si lo que necesіtas es encontrar regalos personalizados sin gastar mucho, sin duda podemos ayudarte. La divеrsidad de celebrar una bоda civil hace que seɑ la eⅼegida por muchos. Si hay una ceremonia simbólica pⲟr excelencia, sin duɗa alguna es esta, la Ceгemonia de la Arena. La mayoría de los сontenedores de arena combinado tienen tapas ᧐ taρones рara evitar que la arena se derrame. Representa lа unión sіncera de dos personas ԛue no quieren separarse ԁel lado del otro nunca jamáѕ. Los ϲontenedores vacíos individuales pueden sostener las florеs en la boda. Si tienes una pareja a la que has identificado con lo que te hemos dicho, o incluso eres tú una de esas peгsonas que si puеden salen a la calle con dos pares de calcetines puestos, te vamos a recomendar un producto que está esрecialmente indicado para los más friοleros y que les solucionará la vida, ya que l᧐s calientapiés son ⲣroductos que cuentan con una serie de ventajas que no vas a querer ԁejar de usar Hace unos días, concretamente el pasado domingo 14 fue el aniversaгio de la pɑreja del post de hoy: Juan Carlos & Elena. Si quiеres mantener la chispa en tus reⅼaciones pero yɑ no sabes qué regalarle a tu pareja te ayudamos con una selección de regalos para aniversario o regɑlos para San Valentín.

Laѕ fotos en lienzo personalizadas nunca pasan dе moda pues tus гecuerdos y diseños decorarɑn el espacіo como tu qսieras, ϲomo tu los creeѕ еn cada momento y como tu los quieras ver pues tu diseño será único y exclusivo. Regala recuerdos en un marco personalizado acordе ɑl momento y a la рersona. Las opciones ѕon infinitas y encontrarás el diseño perfecto que mejor se adapte a tuѕ gustos. Le llegarás al corazón porque estɑ fabricado y pensado unicamente ⲣara eѕa peгsona. Pero de entrе las mіles de fotos qսe podemos llegar hacer un sоlо año, todos tenemos un par dе ellas que son nuestras favoritas y que queremoѕ conservarlas sea como sea. Recuerda que rеgalar fotos siemprе es un ɑcierto sea quien sea la perѕona a quien se le va a entregar el detalle Aunque el diseño de interiores esta impⅼemеntando nuevos elementos, que sе renueᴠan en cada temⲣoradɑ según las corrientes que marcan tendencia, el lienzo con foto personalizada, es siempre una apuesta segᥙra que se consolіda en loѕ hogares con еl paѕo de los años. Los cuadroѕ lienzos personalizados son un product᧐ original, elegante e innovador.

Una de las ventajas hoy en día es poder рersonalizar tu porta alianzas. El servicio al cliente tiene un gran horario comрrendiendo casi todas las hoгas ԁel día y podrá atenderle de una forma atenta y personalizada. Si tu idea es regalar a algún amante del fútbol, Gambea shop es una página imprescindible para ti. Regalos que tienen en ϲomún ѕu originalidad, el que seɡuro que servirán para sorprenderles y sobre todo: SU PRECIO, ya ԛuе todoѕ ellos están en un entorno de 20 € -algunos un poquito más otros un poquito menos-, lo que һará que este año tus regalos te cuesten bien poco Neceseres para mujer, que pueden venir bien para la novia o como detaⅼle para laѕ invitadas, hᥙchas temáticas (para la luna de mieⅼ, ⲣara amueblar la casa o para cualquier otra finalidad) para que caԁa invitado Ԁeje un ⲣoco de dіnero en аquello en lo que le haga más ilusión inveгtir o unas increíbles cestas de mimbre, para que los niños y niñas de las arras y las flores lleven lo quе necesitan ɗe una forma hermosa hasta el altar. Sabemos que comprar un regalo no es fácіl, sobre toⅾo para esɑ persona que es tan importante paгa ti, por eso tenemos ᥙna garantía ⅾe satіsfacción sin letras chiquitas: Nօsotros no estamos contentos hasta que tu no estés feliz con el servicio".

 
Picture of Bev Lack
by Bev Lack - Wednesday, 9 October 2024, 7:39 PM
Anyone in the world

Make sure you look into the hotel in different review sites and see what others have the guy. Don't book a hotel just based on price. It could be cheap because its miles from anywhere, in a tough area or even otherwise near any public flying. Also make sure you choose correct room type for the numerous people that going. Hotels give a maximum people per room advise for a reason. Often its fire regulations, along with the room is only able to fit X amount people today. Don't think that you can sneak in that , extra child because normally they wont let your business. Even if you do sneak the kid in, you might well obtain the room is hardly sufficient for all of you anyway.

Taxpayer money won't customise the fact quite a few foreign cars are made better than their You.S. counterparts. Kelley Blue Book announced its top brands for resale value this week, and 1 of the Three was on record. Chryslers, for example, keep only all day and.2 percent of their sticker price on average after 5yrs. By contrast, Hondas retain 44.5 percent of their value. The taxpayers now have $25 Billion committed that will the Big Three retool the plants and inspire time to retool the labor commitments.

Find an immigration lawyer in the united kingdom. Yes, you can go through the entire process on your own; however, visa matters and UK immigration law are complex and your chances improve exponentially if you hire an experienced lawyer.

When you land into an flight terminal and access a domestic flight within that country, you must allow the amount of time to clear customs and immigration, collect your luggage, catch a bus or walk towards the domestic terminal and re-check in to one's next flight.

So what does this really mean for your rental part? Simply put, if we expect a 10% increase in homes built over the following 15 years, and reverse mortgage the average persons per household, as there are likely turn out to be proportional boost in rental properties required with the focus on smaller homes (such as flats or apartments). But for the private rental sector there happens to be an even greater impact if it's assumed that the government doesn't invest in expansion of social sector rental hotels.

I hope this information helps you booking your next holiday on-line. Just remember that when booking online, Immigration Lawyers Pennsylvania - bronxrican.com, most things will be instant purchase so check all the fine print, check about visa's and look that a person depart enough time for all the stuff. If anything does go wrong, possess to no one to fall back on, its all roughly you, a person have you to ultimately blame.

The last improvement is very important because back in the day, back that computers unheard of for applications to be rejected for arbitrary elements. It wasn't a very pleasant reality, but it had been a reality that many had to handle with and end up disappointed by, nonetheless. Today, the possibility that the application would get turned down just given immigration officer happened regarding cranky that day is practically zero. The actual reason being because mainly because of the points system, even you does the number-crunching and identify the points you accumulate.

Promotions are around every corner with offers running regularly. The promotions range from the registration offer, bingo tournaments, raffle mania, slots tournaments, guaranteed bingo games and chat surprises. Stay updated in regards to the promotions page as this is when you can watch the daily offers.Immigration and Visa Agency - Web Landing Page Design branding color component design graphic illustraion illustration landingpage mockup modern styleguide uiux vector web design webdesigner

 
Anyone in the world

KUBET sudah menjadi destinasi utama bagi penggemar slot online sejak 2005 yang mencari keseruan dan peluang menang besar! Di tahun 2024 ini, KUBET menawarkan pengalaman bermain yang tak tertandingi, di mana RTP terbaru dan JPmenarik siap menanti Anda.

Kenapa KUBET?

KUBET bukan cuma sekedar situs slot awam. Dengan reputasi yang tinggi di kalangan pemain, kami menjamin bahwa Anda akan menemukan beraneka permainan slot gacor yang dirancang untuk memberikan peluang menang maksimal. Dengan opsi game terupdate seperti Spaceman Slot, Mahjong, dan Kakek Zeus, Anda akan dimanjakan oleh grafik yang mengagumkan dan fitur permainan yang inovatif.

Masuk Gampang dan Transaksi Nyaman

Kami memahami bahwa kenyamanan yaitu kunci. Itulah sebabnya KUBET menawarkan berbagai metode deposit, mulai dari bank transfer, pulsa, hingga QRIS. Anda dapat melaksanakan transaksi mulai dari 10k tanpa ribet, sehingga Anda bisa konsentrasi pada permainan dan meraih kemenangan.

Isu RTP dan Bocoran Slot Terbaik

Di KUBET, kami menyediakan isu RTP terbaru dan bocoran slot gacor yang cermat. Dengan data ini, Anda dapat merancang strategi permainan yang lebih efektif dan meningkatkan kans Anda untuk memenangkan jackpot. Tiap malam, kami memberi tahu jadwal slot gacor yang dapat Anda andalkan untuk menentukan waktu terbaik bermain.

Lisensi Legal dan Keamanan Terjamin

KUBET beroperasi dengan lisensi legal dari Indonesia, menjamin pengalaman bermain yang aman dan terpercaya. Kami berkompetisi dengan situs slot luar negeri, memutuskan bahwa pemain di Indonesia menerima layanan terbaik dengan kredibilitas tinggi.

Bergabunglah dengan Sosial Slot Gacor

Jadilah bagian dari kelompok sosial kami dan nikmati berjenis-jenis bonus dan promosi menarik yang tersedia. kubet login bukan cuma sekedar daerah bermain; ini ialah kelompok sosial di mana Anda dapat bertukar berita, kiat, dan pengalaman dengan sesama pemain.

Resume

Dengan seluruh keunggulan yang ditawarkan, KUBET yaitu alternatif pas bagi Anda yang mau merasakan permainan slot gacor dengan peluang menang yang tinggi. Bergabunglah kini dan siapkan diri Anda untuk meraih kemenangan besar di malam ini!

 
Picture of Angelita McKim
by Angelita McKim - Wednesday, 9 October 2024, 7:37 PM
Picture of Rashad Coe
by Rashad Coe - Wednesday, 9 October 2024, 7:36 PM
Anyone in the world

προώθηση ιστοσελίδων Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, προώθηση ιστοσελίδων seo Βολος άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, κατασκευή ιστοσελίδασ ξενοδοχείου Βολος Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

- Sports - Ρομπέρτο: seo προωθηση ιστοσελιδων Βολος «Όνειρο ο τελικός στο Ντα Λουζ»! προώθηση ιστοσελίδων Το πρόσωπο των ημερών στον Ολυμπιακό είναι ο Ρομπέρτο και σε συνέντευξή του ο Ισπανός τερματοφύλακας μίλησε αναλυτικά για την απόδοσή του στο ματς με την Μπενφίκα, κατασκευή ιστοσελίδασ ξενοδοχείου Βολος αλλά και τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στον Ολυμπιακό για τη διάκριση στην ευρώπη.

Ο Ρομπέρτο αναφέρθηκε στα εγκωμιαστικά σχόλια που δέχτηκε μετά τις αποκρούσεις του στο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, δημιουργία ιστοσελίδασ τιμεσ Βολος δεν έκρυψε ότι είναι όνειρό του να παίξει με τον Ολυμπιακό στον τελικό της διοργάνωσης, ευκολη κατασκευή site Βολος ενώ μίλησε και για την αγάπη που έχει γιαESPESPorts.gr/266657/romperto-oneiro-o-telikos-sto-nta-loyz">pam ESPorts.gr

προώθηση ιστοσελίδων προώθηση ιστοσελίδων Oλα όσα γνAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone

Στις 8 το βράδυ η AppleAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κίνας

Σε λίγες ώρες στις 8 το βράδυ για την Ελλάδα- η AppleAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της ΚAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone 5S και 5C, όπως εικάζεται ότι θα ονομαστεί το «φτηνό» μοντέλο, θα παρουσιαστεί και η αναβαθμισμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος για τις φορητές συσκευές της Apple, το iOS 7, αλλά και κάποια ανανεωμένα iPods.

Σε φωτογραφίες που δημοσιεύτAppleApple.com/gr/iphone/">iPhoneinCanada φαίνεται το κουAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone, όπου διακρίνεται ένας μεταλλικός δακτύλιος – κάτι σαν μικροσκοπική κάμερα - μέσα στο κλασικό κεντρικό πλήκτρο. Η αλλαγή αυτή θεωρείται ότι φέρνει την ενσωμάτωση βιομετρικού αισθητήρα, μέσω του οποίου θα αναγνωρίζεται το δακτυλικό αποτύπωμα του χρήστη και έτσι θα είναι περισσότερο αποτελεσματικό το κλείδωμα της συσκευής.

Mesa sto keimeno 1.jpg

Ο γνωστός πια «πονοκέφαλος», για την πάντα μυστικοπαθή εταιρεία από το Κουπερτίνο, Αυστραλός Sonny Dickson, δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία με όλο το υποσύστημα του επανασχεδιασμένου κεντρικού πλήκτρου, στην οποία διακρίνεται καλύτερα η θεωρούμενη από τους περισσότερους μικροκάμερα, σημειώνοντας πάντως ότι αυτή και μόνο η αλλαγή δεν επιβεβαιώνει ότι την ύπαρξη του αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Σε άλλη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο macrumors.com, υποτίθεται ότι εικονίζεται η πίAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone 5S και φαίνεται η αλλαγή στο φλας, το οποίο πλέον θα είναι διπλό LED. Φήμες θέλουν σημαντικά βελτιωμένο και τον φωτογραAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone. Σύμφωνα μάλιστα με κάποια αναφορά, ίσως η Apple έχει χρησιμοποιήσει τον 13άρι αισθητήρα της Sony για την αναβαθμισμένη κάμερα του 5S.

Mesa%20sto%20keimeno%202.jpg

YouTube.com/embed/Q3rwLUhGqq4?rel=0" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="420">

Σίγουρα ταχύτερος θα είναι AppleApple.com/gr/iphone/">iPhone. H ανανεωμένη

εκδοχή της best seller συσκευής της Apple θα ενσωματώνει το τσιπ A7, με 1

Gb RAM και θα είναι διαθέσιμη σε εκδόσεις των 16, 32 και 64 Gb. Η οθόνη

είναι μάλλον βέβαιο ότι θα παραμείνει στις 4 ίντσες, παρά το γεγονός

ότι σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα της Wall Street Journal, η Apple

πιεζόμενη από τον ανταγωνισμAppleApple.com/gr/iphone/">iPhones με οθόνη 6

ιντσών. Πιθανότατα, πάντως, μεγαλύτερης χωρητικότητας θα είναι η

μπαταρία του νέου μοντέλου, σε μια προσπάθεια της Apple να απαντήσει σε

ένα από τα συχνότερα αιτήματα των πελατών της.

Εκτος από τις γνωστές επιλογέAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone 5S εικάζεται ότι θα είναι πλέον διαθέσιμο και σε χρυσό-σαμπανιζέ.

Οσον

AppleApple.com/gr/iphone/">iPhone 5C, αυτό λέγεται ότι θα έχει πλαστικό

κέλυφος, σε διάφορα χρώματα, όπως και τα νέα iPods. Ισως να ενσωματώνει

τον επεξεργαστή του 5 (Α6), να έχει κάμερα με αισθητήρα 8 Megapixel και

να είναι διαθέσιμο και σε έκδοση χωρητικότητας 8 Gb. ΥπολοAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone θα κοστίζει κάπου ανάμεσα στα 400 και 500 δολάρια.

Τέλος,

το επίσης ανανεωμένο λειτουργικό σύστημα για τις φορητές συσκευές της

Apple, το οποίο είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο πρόσφατο συνέδριο

προγραμματιστών της εταιρείας, θα φέρει διάφορες ουσιαστικές και

σχεδιαστικές βελτιώσεις, θυμίζοντας περισσότερα – σύμφωνα με κάποιες

κακές γλώσσες – το ανταγωνιστικό Android της Google.

YouTube.com/embed/C-_ImY_Bcwg?rel=0" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="420">

προώθηση ιστοσελίδων Χρηματιστήριο: Έπιασε τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης

Έπιασε και τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης με το τζίρο να ξεπερνά τα 120 εκατ. ευρώ

Με τους τρεις «σωματοφύλακες», τις τράπεζες Εθνική, Πειραιώς και Αlpha Bank, η αγορά έπιασε τις 1.000 μονάδες, καθώς μετά το χθεσινό ράλι 4% αλλά και τα πλούσια ραντεβού από το road show στο Λονδίνο, η στάση των επενδυτών έχει αλλάξει.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ο τζίρος που διακινούν οι τρεις κύριες τραπεζικές μετοχές αφού σε σύνολο 98 εκατ. ευρώ, τα 44 εκατ. ευρώ αφορούν  την Alpha Βank, την τράπεζα Πειραιώς και την Εθνική. Οι αποδόσεις των τραπεζικών μετοχών δεν είναι αμελητέες αφού η Πειραιώς απέδωσε ήδη έως 23%, η Εθνική έως 10% και η Alpha Bank 14%.

To Χρηματιστήριο, με την δραστηριότητα των ξένων στις τράπεζες,

έφερε τον Γενικό Δείκτη μέχρι και τις 1. 001 μονάδες με κέρδη 2,40% για

να υποχωρήσει αργότερα στις 991 μονάδες (+1,37%), με ΕλλάδαΕλλάδας στις αγορές. Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

προώθηση ιστοσελίδων

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=274837&catID=6

προώθηση ιστοσελίδων…

 
Anyone in the world

Top-5-Gold-IRA-Companies.jpg

Last fall, after many years as a "do-it-yourselfer" in the area of fitness, I surprised myself and made a decision to hire a personal trainer, Laura Creagan of New England Endurance Training. No, I'm not a Hollywood starlet looking for her pre-baby, red carpet-ready body back or an elite athlete trying november 23 Olympic gold. I'm not even trying to compete in, not as much of win, any races at the local, "age group" amount of.

After retirement, annuities donrrrt much better way to speculate - not variable annuities. Imagine purchase could make use of gold ira rollover money which also includes your 401k, Simple, or SEP rollover money to invest in an pension. You could secure your retirement to never go down, provide guaranteed income, have the prospect for growth, insure your retirement money through state guarantees if your insurance company goes involving business, locate off stocks and shares roller coaster for okay.

The same IRA rollover frequency refers any kind of IRS approved account, looking into another type of transaction features no frequency limitations. Every person called a transfer.

This plan, known as 401k (Solo) is not really a well-known scheme but it is many health benefits. Firstly you can contribute to 100% of this first $15,500 in annually. You will make contributions or deduct payment very much 25% over this initial amount. Should reach the cap involving $225,000 in a single year, it may be much better to change goldiranews.org running your own business retirement plans as can not accrue any savings after this threshold is reached. Another advantage of the 401k(Solo) normally you can pay less reely in the lean a lot of years. You can also borrow money from you account which does not count to be a withdrawal this means there 're no penalties.

One great benefit of materials is liquidity. Liquidity is how much quicker you can convert an asset to cash flow. Assets such as real estate are not liquid. Liquidity is a very powerful benefit to investors. The most liquid silver and gold coins are other precious metals ira metals. If you use physical bullions, you go to any precious metals dealer store or online and quickly convert your assets to cash.

Historically, gold has been used by men for accessories and trades. Today, however, it is used with regard to asset that may be invested in retirement plans like IRA and 401K. Due into the fact it has a steeper value than money, just makes sense that buying it can be a wise philosophy. The value of gold appreciates over time unlike other assets which tend to depreciate when the economy falls off. So what would be reasons why you should have gold investments in your IRA?

But many people don't know this actuality now could certainly spot trade gold and silver along with a robot too just like forex. When you've got been trading forex along with a robot than you need to try these gold robots too!Seniors ROBBED By Gold Scam IRAs on Conservative Media | Breaking Points

 
Picture of Dolly Forro
by Dolly Forro - Wednesday, 9 October 2024, 7:33 PM
Anyone in the world

One of the highest quality benefits of living, investing, and buying in Dubai is the entire year round rain. There is no snow or really cold temperatures in Dubai. The climate is usually very sunny, warm, and windy. Sailing, sunbathing, fishing, shopping, hiking, travelling, and dining outside are all common strategies people like the weather in Dubai. Boating and walking the beaches are a number of the ways which socialize and spend time near area. Along the beach, several restaurants, shops, and equipment rental companies are located for single handed access and to provide the growing population.

I currently being in Thailand my first 30 days and for you to extend my visa. Because i write this, from Phuket there are only a few countries you can fly to directly, included are Malaysia, Singapore and Vietnam.

HSMP is really a must have for contractors . Provided you score at least 75 points in the assessment, you can apply yourself, then investigate for a job opportunity in the uk as father. There are significant advantages to HSMP in order to a Work permit. The most attractive regarding HSMP other brands ? allows one to obtain Visa without having a job offer, this makes life easier as you can look for a job a person have get Charge. After 5 years as an HSMP holder you can put for Indefinite Leave stay (Permanent Residency) and after 1 more year purchase apply for British Citizenship (naturalization).

To commenced playing the casino simply text 80266 to MADSLOTS or put in your mobile number on the site. You must download the app then create a get was created. All games are regarding the art games more than latest technologies used to provide advanced gaming for all mobile you'll need.

The store offers an even customized shopping experience to any and all the potential buyers. The shopping is simple and secure, unlike many other online shopping sites which end up confusing you'll get. Your credit card is safe with associated with of 'VeriSign'. A quantity of credit cards such as Visa, Delta and MasterCard are admired. The customers can also pay through PayPal. Every one of these facilities allow a smooth shopping undergo.

One quite common visas that many British residents apply for is the functional visa, often of the employer sponsored type. Note that you need to first determine whether the job a person applying for in Australia requires an individual get a visa first before being accepted or will bring you a visa after setting up the state. This one is important as firearm control changes on the inside Australian immigration policies now give higher priority to those who already have got job orders before application, though the Australian embassy do give special concessions to British nationals.

There are still limits exactly how to many H-1B visas can be awarded each country. When that cap is reached, it results Pennsylvania Immigration Lawyers (dragonballpowerscaling.com) backlog of skilled workers who need wait a lot longer before they could come work in the Mankind. If the country cap is removed, immigrants from countries like India and china will have a better associated with obtaining an H-1B work permit.

The Australian government were wise for this 20 years ago, also New Zealand, they closed their borders to people who were still a massive drain on your resources. That proven more and more people suffer and for longer periods of time when governments do canrrrt you create the courage to develop a stand and say, enough is enough.Pros \u0026 Cons of USA Immigration Lawyers \u0026 Migration Consultants

 
Anyone in the world

Κατασκευη Ιστοσελιδας «Είναι μοναδικό το συναίσθημα που νιώθεις όταν ερωτεύεσαι για πρώτη φορά»

..."

Κατερίνα Στικούδη: Δεν με εκφράζουν τα one night stand Κατασκευη Ιστοσελιδας

«Είναι μοναδικό το συναίσθημα που νιώθεις όταν ερωτεύεσαι για πρώτη φορά»

Στην τελευταία της συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό, η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε τι συνέβη λίγο καιρό αφ’ ότου κατέβηκε στην Αθήνα και έβαλε τα κλάματα, αλλά και πότε έδωσε το πρώτο της φιλί!

 

«Δεν μου έχει συμβεί να με φέρουν σε τόσο δύσκολη θέση, αλλά όταν είχα πρωτοέρθει στην Αθήνα από τη Λάρισα και είχα συναντηθεί με ένα πολύ καλό σεναριογράφο για να συζητήσουμε τη συμμετοχή μου σε ένα σίριαλ, μου είχε πει "Κοριτσάκι μου, δημιουργία ιστοσελίδας e shop δεν πρόκειται ποτέ να πετύχεις σε αυτή τη δουλειά, δυναμικη ιστοσελιδα αν δεν γίνεις πιο ευέλικτη…", με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό. Έφυγα τρέχοντας από το γραφείο του. Είναι κάτι που το λέω πρώτη φορά. Παρ’ όλα αυτά εγώ πείσμωσα και είπα μέσα μου: "Εγώ θα τα καταφέρω!"», είπε η νεαρή τραγουδίστρια όταν ρωτήθηκε αν έχει δεχτεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση.

 

Αποκάλυψε ακόμα στο περιοδικό ΟΚ! ότι το πρώτο της φιλί το έδωσε όταν ήταν δεκαοχτώ χρονών και κάτι, τότε που έκανε και την πρώτη της σχέση. «Είναι μοναδικό το συναίσθημα που νιώθεις όταν ερωτεύεσαι για πρώτη φορά. Μπορεί να ξαναερωτεύτηκα από τότε, αλλά αυτές τις "πεταλούδες" που αισθανόμουν στο στομάχι μου δεν τις ξαναένιωσα τόσο έντονα ποτέ ξανά. Ήταν μία σχέση που διήρκησε τρία χρόνια», δήλωσε η Κατερίνα Στικούδη.

 

Τέλος, απάντησε και στο αν έχει κάνει one night stand, λέγοντας ότι είναι κάτι που δεν την εκφράζει, γι’ αυτό και δεν το έχει κάνει.

Κατασκευη Ιστοσελιδας Κατασκευη Ιστοσελιδας Θ. Πάγκαλος: «Σε ποιο συμπόσιο να πάω; Σε αυτούς τους αποτυχημένους;»

Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ, ο πρώην υπουργός χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε ο Θόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM 99,5

και ερωτηθείς για τους λόγους που δεν παρέστη στο συμπόσιο του Κινήματος.

«Επί 32 χρόνια βουλευτής, μου έλεγαν να μη συγκρούομαι και να μην τα λέω

αυτά τα πράγματα. Και τώρα βγαίνουν διάφοροι τυχάρπαστοι τύποι από τη

μπλογκόσφαιρα – κάτι ούφο! – και τώρα μου λένε διάφορα. Μα, εσείς μου

λέγατε να μην τα λέω! Για να κάνετε τη φοροδιαφυγή σας, για να κάνει η

ΟΛΜΕ ιδιαίτερα… Τα έχω γράψει σε βιβλίο και έτσι βγήκε το "μαζί τα

φάγαμε". Και είναι πολύ ενδιαφέρον. Να το διαβάσετε. Σε ποιο συμπόσιο να

πάω; Σε ποιους; Σε αυτούς τους αποτυχημένους που το μόνο που τους

ενδιαφέρει είναι ο μηχανισμός; Που τσακώνονται για το αν ο ήλιος θα

είναι πράσινος ή πορτοκαλί; Αν θα λέγεται ΠΑΣΟΚ ή ΝΑΣΟΚ ή ΚΑΖΑΣΟΚ; Δεν

θέλω να μιλήσω. Ό,τι έχω να τους πω, το λέω δημοσίως, σε όλο τον κόσμο.

Στα στελέχη του αποτυχημένου συγκροτήματος που έγινε από 44% κάτω από το

10%, μονοψήφιο, δεν έχω να πω κάτι. Δεν με ενδιαφέρει να το πω, ούτε σε

ηγέτες που το έφτασαν εκεί και είναι ο Σημίτης, ο Γ. Παπανδρέου και ο

Βενιζέλος. Μαζεύτηκαν και αγκαλιάστηκαν και μας είπαν "ελάτε να πάμε

μπρος". Τι εμπρός; Τον μηχανισμό τους ενδιαφέρει να ελέγξουν και να

διατηρήσουν, για να έχουν τα προνόμιά τους και ας με διαγράψουν

επιτέλους, για να τελειώσει η αγωνία μου αν θα το κάνουν ή όχι. Μα δεν

με έχει διαγράψει ποτέ κανείς! Ούτε από το ΚΚΕ δεν έχω διαγραφεί και

έφυγα μόνος μου – και τώρα σκέφτομαι μήπως γυρίσω. Πώς τον λένε τον

γενικό γραμματέα του ΚΚΕ; Πωπω… πώς καταντήσαμε. Ούτε το όνομα του γ.γ

του ΚΚΕ να μην ξέρουμε…» είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο

Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ την περασμένη εβδομάδα, μολονότι

είναι ιστορικό στέλεχος του κόμματος:

Μεταξύ άλλων «να κατέβουν μαζί στις ευρω εκλογές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ» πρό ΤΕΙνε ο κ. Πάγκαλος, σχολιάζοντας ότι οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις μπορούν να συνυπάρξουν σε μία ευρύτερη παράταξη.

Υποστήριξε ότι υπάρχει ανάγκη για μια ευρύτερη φιλοευρωπαϊκή παράταξη. Με αφορμή τη συζήτηση για την επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, ο κ.Πάγκαλος σχολίασε:  «Το θέμα είναι τα προβλήματα επί των οποίων υπάρχει διαφωνία. Αυτά πρέπει να συζητήσουν με τον Σαμαρά κ κόμμακόμματα που υπάρχουν στην κοινωνία και να τα συζητήσουν, από τη στιγμή που δεχόμαστε ένα ενιαίο πλαίσιο που είναι η αρχή της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, του ευρωπαϊκού προσανατολισμού και της ύπαρξης της μεικτής οικονομίας μέσα στο πλαίσιο της αγοράς»και πρόσθεσε:

«Από τη στιγμή που δέχεσαι αυτές τις αρχές, ανήκεις στην ίδια ευρύτερη παράταξη. Και κατά τη γνώμη μου, στις ευρω εθνικές εκλογέςεκλογές για να δώσουν βουλευτές, θα πρέπει αυτές οι δυνάμεις να κατέβουν μαζί. Δεν έχω αντίρρηση αν βάζετε σε αυτή τη σκέψη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί. Σας λέω ότι οι δυνάμεις που πιστεύουν στο ελληνικό Σύνταγμα και την ευρώπη και δεν λένε μια μέσα, μια έξω, μια από εδώ και μια από εκεί και που πιστεύουν στη μικτή οικονομία και έχουν εγκαταλείψει τις κομμουνιστικές φαντασιώσεις περί Κράτους και μικτής οικονομίας, μπορούν να υπάρξουν μαζί».

Ο κ. Πάγκαλος εξέφρασε επίσης την κόμμακόμματα, αλλά στις ευρω εκλογές θα αναζητήσει μία συνολική λύση, με ευρωπαϊκή προοπτική, η οποία εκτίμησε ότι θα μπορούσε να είναι αυτή που περιέγραψε ο ίδιος.

Υποστήριξε μάλιστα ότι: «Είμαστε σε μια περίοδο έντασης κοινωνικής, στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου. Και όταν λέω αυτό, δεν εννοώ γουναράδικα και φυσεκλίκια. Εννοώ εμφύλιο πόλεμο με παρέμβαση της πολιτικής στην οικονομία με τρόπο τέτοιο που καταστρέφει την οικονομία και δεν αφήνει τη χώρα τουρισμότουρισμός! Αυτοί οι άνθρωποι που καίνε την Αθήνα και γράφουν στους τοίχους που καθάρισε ο δήμαρχος της πόλης… Γράφουν «Καμίνη, τοίχος δεν θα μείνει». Λένε ότι θα καταστρέφουν, διότι είναι πολιτικό το θέμα. Αυτός είναι λοιπόν ο εμφύλιος πόλεμος της δεκαετίας μας».

Ο πρώην υπουργός άφησε και πάλι αιχμές κατά του Κώστα Σημίτη και του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ σχολίασε ότι: «Η Φώφη προηγείται στις δημοσκοπήσεις επειδή είναι η κόρη του Γιώργου Γεννηματά».

Ασία: Ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι είναι βιαστής!

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της...

Το ένα τέταρτο των Ασιατών παραδέχεται ότι έχει βιάσει γυναίκα, σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες της περιοχής και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της, σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ.

"Τα συμπεράσματα της έκθεσης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της βίας κατά των γυναικών στην περιοχή. Και η βία είναι απολύτως συνδεδεμένη με την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων", δήλωσε η Έμα Φούλου, εκ των επικεφαλής της έρευνας.

Η έκθεση με τίτλο "Γιατί Ορισμένοι Άνδρες Χρησιμοποιούν Βία Κατά των Γυναικών και Πώς Μπορούμε να το Αποφύγουμε;" βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο Μπανγκλαντές, την Καμπότζη, την Κίνα, την Ινδονησία, την Σρι Λάνκα και την Παπούα Νέα Γουινέα.

Η έκθεση παρείχε λεπτομερή στοιχεία για την βία που ασκούν οι άνδρες εις βάρος των γυναικών και τα κίνητρά τους.

Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού επιλέχτηκε για την πρώτη τέτοια έκθεση κυρίως επειδή τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλά ενεργά προγράμματα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στην Ασία.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το ποσοστό σωματικής και σεξουαλικής βίας εις βάρος συζύγων και συντρόφων είναι υψηλό, καθώς στην Ινδονησία, για παράδειγμα, κυμαίνεται στο 26%, ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα στο 80%.

Μεταξύ των βιαστών που παραδέχονται την πράξη τους, το πιο κοινό κίνητρο που επικαλούνται είναι η αίσθηση σεξουαλικής κυριότητας.

"Παρότι το αλκοόλ συχνά θεωρείται ότι είναι ένας κοινός παράγοντας διάπραξης βίαιου εγκλήματος, κατασκευη eshop ήταν η λιγότερο κοινή απάντηση που έδωσαν οι ερωτηθέντες", σύμφωνα με την έρευνα.

Η έρευνα αποπειράθηκε επίσης να εξετάσει το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες.

Στο Μπανγκλαντές, την Κίνα και την Ινδονησία, περίπου το 2% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει άλλον άνδρα, ενώ στη Σρι Λάνκα και την Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται, κατά μέσον όρο, σε 3% με 4% και στην Παπούα Νέα Γουιένα σε 8%.

Όπως προκύπ ΤΕΙ, η Παπούα Νέα Γουινέα έχει σχετικά χαμηλό επίπεδο ισότητας των δύο φύλων, έλλειψη νομοθεσίας κατά του βιασμού, ενώ οι πρόσφατες συγκρούσεις έχουν οδηγήσει στην αποδοχή της βίας, εξηγεί η Φούλου.

Η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου το 72% με 97% των ανδρών που παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει δεν αντιμετώπισαν τις συνέπειες του νόμου.

Κατασκευη Ιστοσελιδας

source: http://www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/328230/katerina-stikoudi-den-me-ekfrazoun-ta-one-night-stand/

Κατασκευη Ιστοσελιδας…